Zomervakantie 2020 – Rotterdam

Deze zomer wordt anders dan we gewend zijn, want de vakantie plannen zijn gewijzigd! Dit jaar ligt de eindbestemming iets dichterbij, maar dat hoeft zeker niet minder leuk te zijn. Rotterdam is een bijzondere bestemming en wij kunnen niet wachten om u mee te nemen in onze groene omgeving. Wij beschrijven alvast de leukste hotspots van uw vakantie in Overschie, Rotterdam.

Airport Hotel Rotterdam is een heerlijke uitvalsbasis in een groene oase. Geniet van een duurzame beleving in een bosrijke omgeving. Ons gastvrije team en de culinaire kunsten van de chef zijn er om u in de watten te leggen. Deze zomer wordt extra rekening gehouden met de kids en natuurlijk ook met u als ouders. Ons terras is een plek om te spelen en te relaxen. Voor de allerkleinsten begint het al met een kids check-in en een eigen formulier én een kaart om te versieren. Er zijn spelletjes, kleurplaten en er zijn leuke activiteiten voor de kids voor uren speelplezier. Wilt u alvast plannen, maar twijfelt u over de risico’s? U mag uw boeking tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren of verplaatsen. Zo kunt u met een gerust hart uitkijken naar een mooie vakantie in eigen land!

Familie uitjes

In Rotterdam is van alles te doen. De leukste uitjes voor de hele familie zijn volgens ons een bezoek aan Diergaarde Blijdorp, waar u de mooiste dieren kunt spotten! Een rit in de watertaxi is een belevenis voor het hele gezin, aanschouw de havens en de stad vanaf het water. Tot slot is de Euromast betreden een letterlijk hoogtepunt, om de prachtige havenstad van grote hoogte te aanschouwen!

Winkelcentrum

Tijdens uw vakantie een dagje shoppen? Dan is het winkelcentrum van Rotterdam voor u de juiste plek! In het centrum zijn de winkels 7 dagen per week geopend. Rotterdam verkoopt alle grote merken die u maar kunt bedenken. Daarnaast vindt u er veel trendy boetiekjes, hippe cocktailbars en gezellige lunch zaakjes. De Markthal mag hierbij natuurlijk niet worden overgeslagen. De wolkenkrabbers en de moderne architectuur zorgen ervoor dat u tijdens het winkelen ook nog eens uw ogen kunt uitkijken.

Natuurgebieden

Rotterdam staat bekend als een industriële stad. Een stad vol drukte, met een bewogen infrastructuur. De natuur zal u daarom verrassen! Rotterdam is zelfs één van de groenste steden met het Vroesenpark, bij de Euromast, het Kralingse Bos en natuurlijk ons eigen Overschie. Op vele plekken kunt u heerlijk tot rust kunnen komen, genietende van de schoonheid van de natuur.

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.