Woensdag Groendag Blog
Terras, zon & bio wijn

Het is weer tijd voor een Woensdag Groendag blog, ons terras is namelijk precies een week heropend! Er komt heerlijk weer aan, dus tijd om lekker op het terras neer te ploffen in het zonnetje! Bij Airport Hotel Rotterdam zijn maar liefst drie terrassen, ieder met hun eigen unieke elementen. Het ene terras heeft de ochtendzon, de andere twee de middag- en avondzon. Die twee liggen bovendien aan het water! Op het beneden terras aan het water kan heerlijk gebarbecued worden. Welk terras u ook kiest, met een zonnestraal en een koud drankje rest u alleen nog optimaal te genieten!

Om onze terrasopening te vieren geven wij de hele maand mei bij uw eerste terrasbestelling een gratis proeverij van de borrelkaart cadeau! 

Terrastafel reserveren

Zonne-energie

Wist-u-dat in de zon zitten veel positieve effecten heeft? Het zonlicht zorgt er namelijk voor dat het lichaam stofjes aanmaakt die zorgen voor een gelukkig gevoel en minder stress. De bloeddruk daalt dan en indirect wordt het risico op hart- en vaatziekten lager. Dat maakt ook dat het imuunsysteem iets meer rust krijgt. Daarbij wordt een Vitamine D-tekort snel aangevuld, wat energie geeft en spieren en botten sterker maakt.

Zonne-energie voor de mens dus!

Let wel: na een kwartier wordt het aangeraden om zonnebrandcrème te gebruiken, dermatologen waarschuwen namelijk ook voor de gezondheidsrisico’s bij teveel direct zonlicht op de huid.

Stop and smell the rosés

Die drankjes staan al voor u koud en de keuze is reuze! Onze drankenkaart is net vernieuwd en waar we erg trots op zijn, zijn de biologische wijnen. Onze huiswijnen zijn toegankelijk voor iedere wijnliefhebber en worden per glas geschonken. Zo kunt u ze gemakkelijk proeven en uw favoriet ontdekken! De Domaine Le Pive Gris is een biologische lichtgekleurde rosé uit de Languedoc. Onze witte én rode huiswijn komen uit Valencia, geproduceerd door Risky Grapes.

“Our passion is making good wines, fresh and with new and exciting flavours. Ecological and sustainable, we strive to do our best in taking care of our land, in the name of us who call this land home and those who one day will.” Bron: www.riskygrapes.com 

De La Traca Blanco is een verfrissend aperitief en gaat goed gepaard met lichte gerechten, waar de La Traca Bobal juist een stevige dieprode wijn is, perfect voor uw vleesgerecht en een goede tip voor bij de barbecue!

Drankenkaart bekijken

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.