Woensdag Groendag Blog
Studio Beleving 

Het is weer Woensdag Groendag en deze keer nemen wij u graag mee in ons nieuwe Studio concept! Bij Airport Hotel Rotterdam is namelijk een toffe studio setting gecreëerd voor uw opnames of livestream!

Duurzame relaties

Onze groene blik op de wereld uit zich natuurlijk in het duurzaam verwerken van voedsel en onze CO2 voetafdruk, maar ook duurzame relaties zijn hierin erg belangrijk voor ons. Wij zien onze collega’s, gasten, klanten, boekers, leveranciers en andere relaties als familie. Ons hotel is een soort huiskamer voor iedereen, het hometel, noemen we het ook wel…

Onze studio is dan ook ingericht als een huiskamer, waar u bijvoorbeeld uw podcast, interview, webinar of livestream kunt opnemen. In de studio verzorgen wij de techniek en alle service van dien voor een prettige studio ervaring.

De corona periode met al haar restricties heeft ons geïnspireerd om mogelijkheden te scheppen binnen het ‘nieuwe normaal’. Dit is voor nu een oplossing, maar ook voor altijd een kans. Door meer events via een livestream te doen hoeft men geen reizen door het hele land af te leggen. Zo verminderen we zowel reistijd, als brandstof gebruik. Lekker duurzaam!

Meer weten over ons Studio concept? Lees verder over de mogelijkheden of neem direct contact op met onze experts.

Studio Airport Hotel

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? *