Woensdag Groendag Blog
Onze groene missie

Het is weer tijd voor een Woensdag Groendag blog, want onze Groene Missie is in volle gang! Ons hotel is een thuisbasis voor Rotterdammers, maar ook voor mensen over de hele wereld. Zo creëren we een hotel dat voelt als thuis, een hometel. Home is where the heart is, en ons hart ligt bij groen. Groen staat voor fris, voor nieuw, maar ook voor duurzaam en natuurlijk. Om een echt groen hometel te vormen is onze Groene Missie in het leven geroepen. Hierbij staat het circulair renoveren van onze kamers en verder vergroenen van onze uitstraling centraal.

Ga direct naar onze campagne

Een groen begin is het halve werk

In onze groene missie is de eerst volgende stap het vergroenen van onze hotelkamers. De oranje gekleurde kamers worden op circulaire wijze gerenoveerd. Zo wordt er duurzame verf gebruikt en worden meubels hergebruikt. Wij geloven dat deze nieuwe frisse look bij zal dragen aan het natuurlijke thuisgevoel dat wij onze gasten willen bieden. Hoeveel van onze kamers deze verantwoorde metamorfose kunnen doorgaan is afhankelijk van het succes van onze campagne.

CrowdAboutNow

Onze campagne staat op het platform CrowdAboutNow. Hier leggen wij onze groene missie uitgebreid uit en bieden wij de mogelijkheid te investeren in een groene toekomst. U kunt ook investeren door het aanschaffen van een voucher voor een overnachting, picknickbox en meer. Zo investeert u in onze groene missie en in uw toekomstige groene verblijf of bezoek! Het bedrag dat wij voor ogen hebben voor het renoveren van de hotelkamers willen wij bij elkaar brengen door middel van deze vouchers, die dienen als voorinvestering, waarmee wij onze investeerders als eerste in onze nieuwe kamers kunnen verwelkomen! Dit sluit helemaal aan bij de familiaire band die wij met onze gasten hebben.

Leest u mee? Via onderstaande button kunt u nog meer informatie krijgen over onze campagne alles wat daarbij hoort. Kunt u zelf niet investeren? Het delen van de campagne op social media is ook heel fijn!

Steun onze missie

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.