Woensdag Groendag Blog
Moeder-natuur-dag 

Het is weer Woensdag Groendag en deze keer willen wij u meer vertellen over het biologische brood dat u in onze boxen krijgt, waaronder de nieuwe Moederdag Cocktail & Bites Box. Op 9 mei is het weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten! Waar denkt u aan als we het hebben over dé liefste moeder? Wij denken aan zorgzaam, behulpzaam, begaan en meedenkend, dat is de natuur van een moeder. Op Moederdag denken wij ook een beetje aan ‘moeder natuur’, voor de liefste moeder is daarom onze Cocktail & Bites Box bedacht. Deze is natuurlijk gevuld met biologische en huisgemaakte producten!

Broodgewoon

Voor de alledaagse moeder is het broodgewoon, een boterham smeren voor de kids voor hun schooldag. Brood kon daarom in de Cocktail & Bites Box niet missen! Wij maken voor al onze boxen en menukaarten gebruik van de biologische desembroodspecialiteiten van Bakkerij Carl Siegert.

“Bakkerij Carl Siegert kent een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de volgende. Inspiratie, innovatie en ambacht staan centraal in de Harmelense bakkerij. Wij bouwen voort op onze familietradities en vernieuwen altijd. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend. Het graan voor onze – voornamelijk biologische – broodspecialiteiten groeit zoveel mogelijk in Nederland. Het wordt op Hollandse windmolens gemalen. Wij richten ons volledig op de horeca en dragen sinds 1991 het predicaat Hofleverancier. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op.”

Bron: www.carlsiegert.com

Onze Moederdag Cocktail & Bites Box is gevuld met allerlei biologische en huisgemaakte producten, waaronder het brood van Bakkerij Carl Siegert. Deze kunt u bestellen in onze webshop. Wij wensen u een hele fijne Moederdag!

Moederdag aanbod bekijken

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? *