Woensdag Groendag Blog
Liefde Gaat Door De Maag

Ook op deze wonderschone witte woensdag is het bij Airport Hotel Rotterdam weer Woensdag Groendag! Deze week hebben we een roze bril met groene glazen op want deze zondag is het Valentijnsdag! Zoals u weet hebben we in onze webshop weer heerlijke LoveBoxen staan en zijn ook deze weer gevuld met bewuste keuzes, heerlijke bio producten en ingrediënten van lokale leveranciers. Benieuwd? Lees snel verder…

Valentijn bekijken

LoveBox To Go

Onze LoveBox To Go bestaat uit een heerlijke sesambagel met verse bieslook-roomkaas, avocadosmash en gerookte zalmfilet, een carpaccio salade met een krokante Parmezaan kletskop, pijnboompitjes, biologische olijfolie en truffelmayonaise. Verder treft u in de box een schulp sapje, fruitspies en een huisgemaakte red velvet cupcake, gemaakt van o.a. biologische eieren, citroenen en karnemelk.

Wist-u-dat Schulpsappen gemaakt worden van fruit dat uitsluitend wordt geteeld op Hollandse bodem én de sappen volledig in eigen huis worden gemaakt? Dat betekend dat er nauwelijks transport nodig is voor de productie en Schulp helemaal zelf ‘in control’ is over het eindproduct. Nog een leuk feitje, rechtstreeks van schulp.nl: “Voor sap gebruiken we niet het mooiste fruit. Zo mag het fruit best wat minder kleur hebben, scheef gegroeid zijn of een afwijkend formaat hebben. Dat doet niets af aan de smaak!”

LoveBox @Home

Onze LoveBox @Home bestaat uit steak tartaar van Iers rundvlees, kwarteleidooier, augurk, krokante desembrood en Dijon mosterd-emulsie. Ook treft u in deze box uw hoofdgerecht, waarbij u hebt gekozen voor zacht gegaarde kalfssukade, met saus van rode port en zilverui,  of op de huid gebakken kabeljauwfilet, romige schaaldieren saus of pie van feta en spinazie, salsa verde, allen geserveerd met gepofte zoete aardappel & geroosterde groente. Natuurlijk mag het dessert niet ontbreken: red velvet taart met verse aardbeien en chocolade.

Wist-u-dat onze heerlijke rundvlees afkomstig is van het prachtige bedrijf Ecofields? Dit is een boerderij waar boer Teun met passie zorgt voor een beter leven voor zijn pinken. Hij is dan ook de enige boer in Nederland met een drie sterren ‘Beter Leven’ keurmerk! Hij zorgt natuurlijk voor een ruime leefomgeving, gezond voer en voldoende daglicht en buitenlucht voor de dieren, maar beloofd ook dat zij ten minste drie maanden antibiotica vrij zijn! Daar worden wij nou echt blij van.

Namens heel team Airport Hotel Rotterdam wensen wij u een fijn liefdes weekend, hopelijk geniet u ook van onze duurzame liefdesboxen!

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? *