Woensdag Groendag Blog
Kip op Zaterdag

Het is weer tijd voor een Woensdag Groendag blog, want ook ons restaurant is open en daarmee is Kip op Zaterdag een feit! Iedere zaterdag kunt u bij ons genieten van huisgemaakte, biologische gebraden kip met daarbij behorende bijgerechten. Onze chef Raymond vertelt graag hoe het er in de keuken aan toe gaat!

Ga direct naar www.kipopzaterdag.nl

Homemade in our Hometel

Ons Kip op Zaterdag menu is voor 95% huisgemaakt en daar zijn we maar wat trots op. Ons keukenteam heeft een passie voor duurzaam koken. De recepten bedenken wij zelf en we bereiden, variëren en proeven tot in perfectie. Pas wanneer we zeker weten dat u optimaal gaat genieten, komt het gerecht op de kaart. Zo is het Kip op Zaterdag menu helemaal in balans, voor de ultieme kipsensatie.

Chef Raymond vertelt: “Om te beginnen maken wij onze franse frietjes van biologische aardappelen, welke wij in eigen keuken snijden. Die wordt geserveerd met onze huisgemaakte sauzen. Met de biologische eieren en biologische olie maken wij onze mayonaise. Op basis daarvan en in combinatie met gepofte knoflook is daar onze huisgemaakte aïoli. Onze ketchup wordt ook met veel plezier in eigen keuken gemaakt, met onder andere de lekkerste biologische tomaten.

De appelmoes en appelcompote maken wij vers van biologische appels. Daar gaat dan kaneel, rietsuiker en biologische citroenen doorheen. De huisgemaakte coleslaw is gevuld met heerlijke verse witte kool, winterpeen, peterselie, biologische citroenen, huisgemaakte biologische mayonaise en rietsuiker. De huisgemaakte dressing, maken wij van diverse groene kruiden en biologische olijfolie.”

De desserts maken wij natuurlijk ook zelf met enkel biologische ingrediënten (en een beetje groene liefde). Het ijs wat wij daarbij serveren is van Boerderijs, één van onze leuke lokale samenwerkingen! Met al dat Homemade lekkers loopt het water u vast in de mond, reserveren kan via de button.

Meer over Kip op Zaterdag

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.