Woensdag Groendag Blog
Go Sharing Scooters

Het is weer tijd voor een Woensdag Groendag blog. De zon heeft de zomer weer gevonden en op dagen als deze is niets leuker dan de wind in je haren te voelen op een geruisloze scooter. Dat weten wij als geen ander, want met veel trots zijn wij partner met GoSharing! De groene scooters staan voor de deur voor u klaar om groen Rotterdam te ontdekken.

Go Sharing, wij zijn fan!

En wel om de volgende 5 redenen…

 1. Duurzaam
  Ja duurzaamheid staat bij Airport Hotel Rotterdam altijd op nummer 1, ook nu weer. De scooters van GoSharing zijn elektrisch en worden gedeeld en hiermee is dit een zeer duurzame optie om de groene omgeving te verkennen.
 2. Beleving
  Ja, een elektrische scooter is toch anders dan een ‘gewone’ scooter. Het is daarmee ook echt een leuke ervaring, elektrisch rijden en geruisloos door de natuur scheuren.
 3. Gebruiksvriendelijk
  De scooters beschikken over een QR-code die u leiden naar de GoSharing app. Na een korte registratie is enkel een scan nodig om een ritje te maken!
 4. Mobiel
  Door met de scooter te gaan komt u makkelijk op plekken waar het OV en de auto niet kunnen komen. Zo rijdt u het park in, de stad in en kunt u parkeren waar u wilt! Als u maar de verkeersregels volgt is alles mogelijk 😉
 5. Ontdek Rotterdam op een andere manier
  U gaat lekker snel op de Go Sharing scooter, maar bent vrij uw snelheid te minderen om van de omgeving te genieten. Zet hem even aan de kant om een mooie foto te schieten en stap weer op om verder op ontdekking te gaan.

Benieuwd naar meer over GoSharing? Klik op de button voor de website. Reserveren is niet nodig, de scooters gaan en staan waar men ze heen brengt en waar een scooter staat begint uw avontuur!

Lees meer over Go Sharing

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.