Woensdag Groendag Blog
Buiten Bijeenkomen

Het is weer tijd voor een Woensdag Groendag blog. Deze zomer is voor iedereen anders. De één gaat lekker op vakantie, de ander haalt gemiste bijeenkomsten in. Voor beide kunt u natuurlijk terecht bij Airport Hotel Rotterdam, maar voor die laatste specifiek hebben wij iets nieuws – buiten bijeenkomen! Lekker in de zon en met 101 voordelen, de grootste vijf hebben wij voor u op een rijtje gezet!

Ik kan niet wachten, naar het offerteformulier

5 voordelen van buiten bijeenkomen

 1. Uniek terras
  Ons beneden terras wordt speciaal voor u gereserveerd en staat dus helemaal tot uw beschikking! Daarbij is ons terras uniek met het prachtige uitzicht over groen Overschie en toch een privé plek waar alles besproken kan worden.
 2. Geen slechtweer scenario
  Nee, want mocht er een bui hangen, houden wij altijd een vergaderruimte voor u achter de hand!
 3. Inspirerende en rustgevende omgeving
  U neemt in een groene oase plaats, alle ruimte voor creativiteit, inspiratie en een openhartig gesprek.
 4. Energie, focus en effectiviteit
  Tussen de bomen vergaderen, een zonnetje erbij en geen lamplicht of scherm die de ogen moe maakt. Door de rijke toevoer aan Vitamine D, zuurstof en daglicht zullen de hersenen dankbaar reageren.
 5. Bewust, duurzaam en verantwoord
  Buiten vergaderen is ook nog eens heel groen! U verbruikt namelijk weinig/tot geen energie met licht, verwarming of airco en het opladen van uw apparaten. En zoals u weet, groen moeten we vaker doen!
Lees meer over Buiten Vergaderen

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.