Ontbijt, lunch of diner

lekker, gezond én duurzaam

Geniet van een gezonde lunch of culinair diner in het restaurant en neem bij mooi weer plaats op onze groene terrassen. Team Airport Hotel Rotterdam heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt u graag. Onze keukenbrigade creëert voor u de meest prachtige en smaakvolle gerechten.

Wij juichen het van harte toe om vegetarisch, vegan of biologisch te eten en bieden u diverse duurzame opties. Ook kopen wij veel van onze producten lokaal in zodat uw gerecht vers en smaakvol is.

Duurzaam genieten

In ons restaurant geniet u van diverse culinaire verrassingen, duurzaam met passie en liefde bereid door onze groene keukenbrigade

Restaurant arrangementen

High Tea

Zoals het hoort; met warme scones, huisgemaakte zoetigheden, versgebakken koeken en slagroom bonbons. En natuurlijk met thee… héél veel thee! Koffie mag ook…

Lees meer

Small Breakfast

Snel een ontbijtje eten voor u aan het werk gaat? Of ontbijten voor ons ontbijtbuffet open gaat? Bestel een small breakfast en vervolg vliegensvlug uw dag!

Lees meer

Genieten op drie terrassen

in het groen én aan het water

… in het mooiste gebied van Rotterdam: groen Overschie. Onze terrassen zijn erg populair in de omgeving. Het hotel ligt met een gedeelte aan het water in een schitterend groene omgeving. Met comfortabele stoelen en een fantastisch uitzicht over onze Overschiese Plassen is het heerlijk genieten van alle gerechten van onze chef-kok en zijn team.

Aan de voorzijde van het hotel treft u ons nieuwste terras, perfect voor een meeting in de ochtendzon. Geniet van een ontbijtje, kop koffie of een lunch en zie soms van een afstand een vliegtuig opstijgen. Aan het water hebben wij maar liefst twee terrassen waar de middagzon op schijnt. Het eerste terras is een verlenging van het restaurant op onze verhoogde vlonder. Hier kunt u heerlijk borrelen, lunchen of dineren en uren genieten tot de zon ondergaat. De trap aan dit terras leidt u naar het terras dat direct aan het water gelegen is, perfect voor een familie– of bedrijfsfeest en de perfecte BBQ locatie van Rotterdam.