Lekker, gezond én duurzaam

Neem plaats in onze groene oase voor een culinaire verrassing! Geniet van een gezonde lunch of culinair diner in het restaurant en neem bij mooi weer plaats op onze groene terrassen. Team Airport Hotel Rotterdam heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt u graag voor een groene beleving. Onze keukenbrigade creëert voor u de meest prachtige en smaakvolle gerechten.

Ons restaurant straalt door de groene huisstijl een serene rust uit en is voor velen een inspirerende plek om te genieten van een duurzame lunch of diner.  Wij juichen het van harte toe om vegetarisch, vegan of biologisch te eten en bieden u diverse duurzame opties. Ook kopen wij veel van onze producten lokaal in zodat uw gerecht vers en smaakvol is.

Nieuw: onze nieuwste trots is de Green Room! Deze ruimte is multifunctioneel en dient voor diverse doeleinden. Onze Green Room is ook een prachtige plek om uw drankje, lunch of diner te nuttigen met uitzicht over groen Overschie!

Tafel reserveren

Duurzaam Genieten

In ons restaurant geniet u van diverse culinaire verrassingen, met passie en liefde bereid door onze groene keukenbrigade

Restaurant arrangementen

Kies uw favoriete arrangement

High Tea

Zoals het hoort; met warme scones, huisgemaakte zoetigheden, versgebakken koeken en slagroom bonbons. En natuurlijk met thee… héél veel thee! Koffie mag ook…

Lees meer
Quick Breakfast

Snel een ontbijtje eten voor u aan het werk gaat? Of ontbijten voor ons ontbijtbuffet open gaat? Bestel een quick breakfast en vervolg vliegensvlug uw dag!

Lees meer
High Beer

High Beer op z’n Rotterdams! Geniet van uw twee favoriete biertjes van onze bierkaart in combinatie met onze heerlijke Rotterdamse borrelplank. Borrelen maar!

Lees meer

Terras

Drie unieke terrassen…

… in het mooiste gebied van Rotterdam: groen Overschie. Onze terrassen zijn erg populair in de omgeving. Het hotel ligt met een gedeelte aan het water in een schitterend groene omgeving. Met comfortabele stoelen en een fantastisch uitzicht over onze Overschiese Plassen is het heerlijk genieten van alle gerechten van onze chef-kok en haar team.

Aan de voorzijde van het hotel treft u ons nieuwste terras, perfect voor een meeting in de ochtendzon. Geniet van een ontbijtje, kop koffie of een lunch en zie soms van een afstand een vliegtuig opstijgen. Aan het water hebben wij maar liefst twee terrassen waar de middagzon op schijnt. Het eerste terras is een verlenging van het restaurant op onze verhoogde vlonder. Hier kunt u heerlijk borrelen, lunchen of dineren en uren genieten tot de zon ondergaat. De trap aan dit terras leidt u naar het terras dat direct aan het water gelegen is, perfect voor een familie– of bedrijfsfeest en de perfecte BBQ locatie van Rotterdam.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.

Stuur een e-mail naar welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel +31(0)10 – 462 55 66 of gebruik dit contactformulier.