Quarantaine Arrangement

In quarantaine na uw vlucht vanuit het buitenland en daarnaast in het bezit van een gezondheidsverklaring? Met het Quarantaine Arrangement van Airport Hotel Rotterdam vliegen de dagen voorbij!

Prijs per nacht
Comfort kamer op aanvraag
Deluxe kamer (kamer met balkon, ideaal voor rokers) op aanvraag
Combinatie kamer (slaap- en woonkamer) op aanvraag

Procedure van arriveren 

1. Voordat u bij ons hotel aankomt geeft u telefonisch of per e-mail door hoe laat u zult arriveren.
2. Draag tijdens aankomst een mondkapje en houd tegelijkertijd minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten en medewerkers.
3. Desinfecteer uw handen contactloos en vraag verder bij de receptie naar uw check-in pakket.
4. Ga direct naar uw hotelkamer, vul daarna het registratieformulier in en doe het getekend in de bijgevoegde enveloppe retour.
5. Bel de receptie om aan te geven dat u deze op de gang legt, om daarvoor een afgesproken tijd  te bepalen zodat het direct kan worden opgehaald.

Boek arrangement

De inhoud van uw quarantaine arrangement:

Om uw quarantaine verblijf aangenamer te maken bieden wij onderstaande services en faciliteiten aan. Heeft u vragen of kunnen wij aanvullend nog iets voor u betekenen? Wij denken graag met u mee!

 • Minimaal verblijf van 5 dagen

 • Contactloos verblijf

 • 3 maaltijden per dag

 • Sportfaciliteiten in de kamer

 • Wifi verbinding op de kamer

 • Onbeperkt koffie, thee en water op de kamer

 • Dagelijkse schone handdoeken

 • Iedere 3 dagen schoon bedlinnen

 • Schoonmaak faciliteiten

 • Boekenservice

 • Boodschappenservice

Afstand naar havens in Rotterdam

Verblijf

Tijdens het gehele verblijf dient u op uw hotelkamer te blijven. Indien u noodzakelijk uw hotelkamer moet verlaten neemt u te allen tijde eerst contact op met onze receptie om dit in goede banen te leiden. Wanneer u van kamer wisselt draagt u een mondkapje, zijn uw handen gedesinfecteerd en geeft u voorbijgangers ten minste 1,5 meter ruimte.

Eten en drinken

Binnen uw quarantaine arrangement krijgt u iedere dag drie gevarieerde en bovendien gezonde maaltijden. U geeft door hoe laat u tussen 07:00 uur en 20:00 uur uw ontbijt, lunch en diner wenst te ontvangen. De maaltijden worden tijdens uw verblijf om die tijd voor uw deur geplaatst zodat u de maaltijden contactloos kunt aannemen. Dagelijks krijgt u twee stuks fruit, in de middag bouillon en ook een gezonde hartige snack. Uw koelkast is daarnaast gevuld met gekoeld water.

Activiteiten & service

Voor uw dagelijkse workout heeft u een sportmat, diverse gewichten en weerstandbanden in de kamer. Indien gewenst hebben wij verder een tablet/laptop voor u beschikbaar om op YouTube diverse gratis workouts/14 dagen challenges te volgen. Wij adviseren u graag. U heeft tijdens uw gehele verblijf gratis Wi-Fi in de kamer. U kunt daarnaast gebruik maken van onze boekenservice. Vraag Engels- en Nederlandstalige boeken bij ons aan op genre en wij verzorgen het voor u. Op verzoek en voor eigen rekening doen wij uw boodschappen, van supermarkt tot drogisterij.

Schoonmaak

Iedere dag op een samen afgestemde tijd heeft u schoonmaak materiaal tot uw beschikking. Omdat u het gehele verblijf op uw kamer blijft, dient u uw kamer zelf schoon te maken. Dat wil zeggen dat u dagelijks schoon bad linnen en iedere drie dagen schoon bedlinnen ontvangt. Daarnaast krijgt u voor uw gebruikte bad- en bedlinnen een waszak. U kunt uw waszak buiten uw kamer plaatsen en de receptie bellen, dan wordt het voor u opgehaald.

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.