Protel Voyager App

Deze app bied gemak voor iedere gast! Komt u laat aan en moet u vroeg weer weg? Check alvast in via de app! Weet u nu al hoe laat u morgen uw roomservice wenst? Vraag het vast aan in de app! De factuur bekijken terwijl u niet in het hotel bent? Bekijk ‘m in de app! Kortom, alles over uw verblijf is te vinden en te regelen via deze applicatie. Lees verder over Protel Voyager: Protel Voyager is de derde beste Travel Industry-app. De app hoeft niet gedownload te worden in een app store maar functioneert via de cloud. Hierdoor hoeven er geen updates plaats te vinden en is de app toch altijd up-to-date. De menu’s zijn overzichtelijk en het is altijd duidelijk waar je de gewenste informatie vinden kan. De app is beschikbaar voor alle mobiele apparaten.

Download in de AppStore
Download in Google Play
Reservering

Door op het ‘Reservering’ knopje te klikken kunnen gasten de details van hun reservering bekijken, zoals het reserveringsnummer, de aankomst- en vertrekdatum, het aantal nachten en de namen van de gasten. Ook details over de geboekte kamer worden via de app al duidelijk. Er staan foto’s van het type kamer weergegeven samen met de details van de kamer. Ook het kamernummer, mits deze al is toegewezen, wordt aangegeven.

Communicatie

Voyager maakt communicatie tussen hotel en gast makkelijker. Opties zoals kaarten, check-in details en contact informatie zijn al voor het verblijf te vinden in de app. Tijdens het verblijf kan de gast informatie verkrijgen over evenementen in en om het hotel en is er een chat functie om interactief te communiceren met de medewerkers.

Check-in

In het Check-in menu kunnen gasten hun persoonlijke profiel aanpassen en updaten. Ook de credit card informatie kan aangevuld worden en de registratie kaart kan digitaal worden getekend. Als dit ingevuld is kan er ingecheckt worden.

Roomservice

Na het in-checken past de app de veranderde reservering status aan. In het hoofd menu komt het winkel knopje naar voren om aantrekkelijke opties te bieden. Opties als roomservice en speciale aanbiedingen worden hierop laten zien. Deze kunnen direct gereserveerd worden via de app.

Facturen

Gasten die zijn ingecheckt kunnen hun invoices te allen tijde bekijken. Hoeveel bedraagt de openstaande rekening van gisteravond? Staan alle ochtenden ontbijt er bij en hoeveel is dat? De informatie is gedetailleerd en duidelijk te vinden voor de gast. Hier staan de betaalde facturen en de facturen die nog niet voldaan zijn.

Uitchecken

Wanneer het einde van het verblijf nadert kan de gast het uitcheck menu openen. Hier staan de facturen om te controleren en kunnen de credit card gegevens alsnog worden toegevoegd, mocht dat nog niet gedaan zijn. Als de rekeningen betaald zijn kan er via de app worden uitgecheckt.

Heeft u de app gebruikt? Laat uw mening achter bij een van de medewerkers of plaats een review. Team Airport is erg benieuwd hoe uw ervaring is met Protel Voyager!

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.