Project omschrijving

Vacature – Zelfstandig Werkend Kok

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam wordt The Green Airport Hotel Rotterdam!

Verras jij iedereen met je kookkunsten en denk je altijd na over hoe iets beter, duurzamer of slimmer kan? Ben je enthousiast, creatief en een harde werker? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam zijn we op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok met een groen hart die ons team op fulltime basis komt versterken!

WIE ZIJN WIJ?

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is een hotel met 99 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen en een restaurant met bar en ruim en zonnig terras. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast, is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality.

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is onderdeel van The Onemeeting Company B.V. en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving van onze hotel-, vergader- en restaurantgasten. Je staat voor kwaliteit, jouw creativiteit kunnen we zien en proeven, je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en doen. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze groene missie.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Je bent fulltime (38 uur per week) inzetbaar;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en je hebt de koksopleiding afgerond;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent creatief, flexibel en een echte teamplayer;
  • Je bent stressbestendig en veerkrachtig;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen aan Raymond Jansen, Chef Kok, via raymond.jansen@airporthotelrotterdam.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Raymond via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 010 – 462 55 66. Of kom even langs bij het Airport Hotel Rotterdam voor een bakkie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.