Project omschrijving

Vacature – Servicemedewerker Spoelkeuken

Dit betreft een functie op 0-uren basis, waarbij je met name in de weekenden ingeroosterd zal worden. Past dat helemaal bij jou? Kom dan ons enthousiaste team versterken, je bent van harte welkom!

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam wordt The Green Airport Hotel Rotterdam!

Weet jij van aanpakken, ben je niet snel vies van iets en een harde werker? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste, gezellige Servicemedewerker Spoelkeuken die graag zijn/haar steentje op 0-uren (parttime) basis bij wil dragen.

WIE ZIJN WIJ?

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is een hotel met 99 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen en een restaurant met bar en ruim en zonnig terras. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast, is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality.

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE

Onze spoelkeuken zorgt ervoor dat onze gasten elke dag weer schone borden en bestek kunnen gebruiken. In de functie van Servicemedewerker Spoelkeuken zorg jij ervoor dat alles weer blinkt! In de meeste gevallen gebeurt dit machinaal; een enkele keer moet iets handmatig. Daarnaast zorg je ervoor dat de spoelkeuken schoon blijft en glimt en help je je collega’s met het schoonmaken van de rest van de keuken. De functie is op 0-uren basis, waarbij je met name in de weekenden ingeroosterd zal worden.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent in staat zelfstandig werkzaamheden te signaleren en op te pakken;
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en gastgericht;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent woonachtig in of rond Rotterdam.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen aan Raymond Jansen, Chef Kok, via raymond.jansen@airporthotelrotterdam.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Raymond via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 010 – 462 55 66. Of kom even langs bij het Airport Hotel Rotterdam voor een bakkie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.