Vacature – Servicemedewerker Front Office 32-38 uur

Zoek jij een uitdagende baan bij de Front Office, word je vrolijk van gastencontact en wil je samen met ons informele, groene team op enthousiaste wijze het verschil maken voor onze gasten? Zoek dan niet verder! Voor het Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren  Servicemedewerker Front Office.

Solliciteer direct

WIE ZIJN WIJ?

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is een hotel met 99 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen en een restaurant met bar en ruim en zonnig terras. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast, is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality.

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is onderdeel van The Onemeeting Company B.V. en eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE

In de functie van Servicemedewerker Front Office ben je verantwoordelijk voor het hartelijk ontvangen en in- en uitchecken van gasten, het geven van toeristische en algemene informatie en het verlenen van alleraardigste service tijdens het verblijf van de gasten in onze hotelkamers en zalen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het gastvrij ontvangen en in- en uitchecken van gasten voor de hotelkamers en vergaderzalen;
 • Het verstrekken van informatie en verlenen van service aan onze gasten, waaronder het verzorgen van de wekservice en opvangen en doorgeven van boodschappen;
 • Het actief op zoek gaan naar feedback van gasten;
 • Het verzorgen van communicatie tussen de Front Office en andere afdelingen;
 • Aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken met gasten of collega’s;
 • Verwerken van betalingen met behulp van een (geautomatiseerd) kassasysteem;
 • Opstellen, beantwoorden en verzenden van (standaard)brieven en e-mails;
 • Verzorgen van de uitgaande post (inpakken, frankeren e.d.).

WIE BEN JIJ?

Onze aardigste Servicemedewerker Front Office is een no nonsens vrolijkerd. Een assertieve en extraverte persoonlijkheid met een sterke hang naar dienstverlening, ontzorgen en hartelijkheid. Daarnaast beschik je over een antenne voor het signaleren van (on)uitgesproken wensen en behoeftes. Jouw hart gaat sneller kloppen van elke tevreden glimlach en herkent zich in de woorden: representatief, flexibel, nauwkeurig en gastvrouw/-heer pur sang. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Affiniteit met de hospitality en ervaring in de hotelreceptie. Tot slot ben je in bezit van rijbewijs B en/of ben je in de gelegenheid om 07:00 uur in het hotel aanwezig te zijn voor aanvang van de vroege shift.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

WAT VRAGEN WIJ  VAN JOU?

 • Afgeronde opleiding op MBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Communicatief vaardig;
 • Affiniteit met de hospitality en minimaal 1 jaar hotelreceptie ervaring.

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar José Del Olmo, Directeur, via jose.delolmo@onemeeting.com.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met José via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 010 – 462 55 66. Of kom een keer langs bij het Airport Hotel voor een bakkie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.