Vacature – Rooms Division Manager
(met doorgroei tot Hotelmanager)

Word jij onze nieuwe Rooms Division Manager? Dat zouden wij geweldig vinden! Ben jij het zonnetje in huis, een natuurlijk leider, goed georganiseerd en ben je dol op de dynamiek van een hotel met nationale en internationale gasten? Dan pas jij helemaal in  ons team. Wij bieden onze gasten met onze hartverwarmende gastvrijheid een fijne thuisbasis in een verrassend groene omgeving. Kom jij ons inspireren, motiveren en helpen om nog succesvoller te zijn?

Direct solliciteren

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Rooms Division Manager ben je eindverantwoordelijk voor de afdelingen Front Office, Reserveringen, Housekeeping (extern) en Technische Dienst. Je motiveert, coacht en inspireert het betrokken en groene team om samen het verschil te maken. Elke dag opnieuw. Met jouw motiverende, coachende leiderschapsstijl weet je je mensen voor je te winnen en maak je het team sterker, de processen efficiënter en ben je continu gefocust op gasttevredenheid en -retentie. Elke shift brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar één ding verandert nooit: jij organiseert, levert kwaliteit en overtreft de verwachtingen van je gasten, klanten en je team!

Je bent lid van het Management Team, onder voorzitterschap van José Del Olmo (Directeur), en bent vanuit die hoedanigheid nauw betrokken bij omzet- en rendementmaximalisatie door middel van commerciële planvorming, yield- en revenu management, kostenbeheersing en kwaliteitsverbetering. Je maakt onderdeel uit van het Duty en BHV-team, je vervangt de directeur bij afwezigheid en hebt de ambitie en potentie om op termijn door te groeien naar de functie van Hotelmanager.

Wie zijn wij?

Airport Hotel Rotterdam is een viersterren hotel met 99 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen en een restaurant met bar en een ruim en zonnig terras. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality. In totaal werken er ca. 35 collega’s bij het Airport Hotel Rotterdam, van alle leeftijdscategorieën en verdeeld over de afdelingen Front Office, Technische Dienst, Reserveringen, Bediening, Banqueting, Keuken en Algemene Dienst.

Daarnaast maakt Airport Hotel Rotterdam een groei door. Het volledige team is namelijk actief bezig het vergroenen van het hotel. Het doel? Gasten en klanten gelukkig maken met een eigentijds en natuurlijk hotelconcept. Middenin de natuur van Overschie en met alle ruimte om te kunnen onthaasten, ontmoeten en overnachten. Airport Hotel Rotterdam is al meer dan 30 jaar een vertrouwde omgeving voor duurzame relaties, de kern en start van de groene beweging. Het hotel is Green Key Goud gecertificeerd en biedt de mogelijkheid om klimaatneutraal te overnachten en bijeen te komen.

Wie ben jij?

Persoonlijkheid 

 • Als Rooms Division Manager ben je een positieve, assertieve en extraverte persoonlijkheid met een sterke hang naar dienstverlening, efficiency en hartelijkheid. 
 • Je beschikt over een antenne voor het signaleren van (on)uitgesproken wensen en behoeftes en ziet kansen. Je speelt hier proactief op in middels het optimaliseren van de dienstverlening en processen en/of het ontwikkelen van nieuwe concepten en arrangementen.
 • Je bent een natuurlijk leider en in staat om situationeel leiderschap toe te passen, hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen en weet je team zo verder te ontwikkelen. 
 • Je bent in staat om goed te plannen, organiseren en delegeren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
 • Je hart gaat sneller kloppen van een tevreden glimlach en 8+ reviewcijfers en je herkent je in de woorden: leider, representatief, flexibel, proactief, georganiseerd, doorzetter en gastheer of -vrouw pur sang.

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, hebt bij voorkeur Hotelschool of een vergelijkbare opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring (minimaal 2 jaar) in een soortgelijke functie in een middelgroot hotel, of bent aantoonbaar klaar voor de volgende stap in je carrière (bijvoorbeeld vanuit een Front-Office manager functie);
 • Je hebt ervaring met property management systemen (bij voorkeur Protel Air) en bent in staat om je nieuwe systemen en kanalen snel eigen te maken, deze te beheren en te optimaliseren. Ervaring met en/of interesse in revenu management (systemen) is een pré. 
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent voor minimaal 4 dagen per week, maar bij voorkeur fulltime beschikbaar; 
 • Je bent flexibel en zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Als leider weet je wanneer je er moet zijn. 

Wat bieden wij?

 • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;
 • Een informeel, betrokken team van collega’s en een buddy die jou de eerste periode wegwijs maakt en er voor je is; 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van ervaring, conform Horeca cao (afhankelijk van ervaring schaal 9 of schaal 10);
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);
 • Eén gratis overnachting per jaar in Berghotel Amersfoort;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals een jaarlijks zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Jertske van Voorthuizen, Manager HR & Cultuur van Onemeeting Services, via jertske.vanvoorthuizen@onemeetingservices.com 

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én over het Airport Hotel Rotterdam, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Jertske via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 06 – 5252 7471. Vraag indien gewenst ook gerust het gehele functieprofiel op. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.