Project omschrijving

Vacature – Leerling Kok (niveau 3)

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam wordt The Green Airport Hotel Rotterdam! 

Verras jij iedereen met je kookkunsten en denk je na over hoe iets beter of slimmer kan? Ben je enthousiast, creatief, leergierig en niet vies van hard werken? Dan is deze stage/leerplaats iets voor jou! Voor Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam zijn we per 1 september 2022 op zoek naar een Leerling Kok met een groen hart die ons team komt versterken.

Solliciteer direct

WIE ZIJN WIJ?

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is een natuurlijk en inspirerend 4 sterren  hotel tussen Rotterdam The Hague Airport en groen Overschie. Team Airport maakt dagelijkse dingen bijzonder en zorgt graag voor een hartverwarmend ontvangst. Ons hotel beschikt over 99 comfortabele kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen, een restaurant met bar en ruime en zonnige terrassen. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast, is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality. 

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE STAGE/LEERPLAATS

Als Leerling Kok ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving van onze hotel-, vergader- en restaurantgasten. Je voelt je helemaal op je gemak in de keuken en maakt de lekkerste gerechten voor onze gasten. Het maken van de mise-en-place is een belangrijk onderdeel van de dag, want een goede voorbereiding is het halve werk. Snijden, mengen, passeren en het maken van sauzen; daar draai jij je hand niet voor om.  Jij wordt opgeleid door onze Chef Kok en leert over de verschillende parties en de nieuwste kooktechnieken. Je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en doen. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze groene missie.

WIE BEN JIJ?

  • Je volgt een BBL-opleiding niveau 3 en bent 32 uur per week inzetbaar (onregelmatig werken vind jij geen enkel probleem!);
  • Je hebt passie voor koken en wilt hier maar al te graag meer over leren;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent creatief, flexibel, leergierig en een echte teamplayer;
  • Je bent leergierig en op zoek naar een uitdagende leerplaats!

WAT BIEDEN WIJ?

Binnen Airport Hotel Rotterdam behandelen wij jou niet als een leerling, maar als een collega. De deur van iedereen staat ten allen tijde open en is er een ongedwongen, informele sfeer. Daarbij zullen wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te leren, zodat jij volledig voorbereid uit je leer periode komt. En hopelijk leren wij ook van jou! Verder bieden we jou onder andere:

  • Een uitdagend, breed, maar bovenal leerzaam leerjaar;
  • Een gezellige en leuke werkplek met elke werkdag een heerlijke maaltijd;
  • Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je sollicitatie kun je sturen aan Raymond Jansen, Chef Kok, via raymond.jansen@airporthotelrotterdam.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Raymond via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 010 – 462 55 66. Of kom even langs bij het Airport Hotel Rotterdam voor een bakkie, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.