Vacature – Hoofd Technische Dienst

Ben jij zelfstandig, handig, oplossings- en gastgericht? Denk je altijd na over hoe iets beter, handiger of slimmer kan? Ja, ja, ja, ja? En nog een ja, ja en ja? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor Airport Hotel Rotterdam zijn we op zoek naar een Hoofd Technische Dienst die ons team komt versterken. Als Hoofd Technische Dienst neem jij de taken van Willem over die zijn inzet in het hotel geleidelijk aan afbouwt vanwege pensionering.

Solliciteer direct

HOE ZIET JOUW FUNCTIE ERUIT?

Als Hoofd Technische Dienst leid je de werkzaamheden in de technische dienst ten behoeve van het in operationele staat houden van (de voorzieningen en installaties in) het hotel en het pand. Zo verricht je zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, stel je de onderhouds- en prioriteitenplanning op, coördineer je de inzet van externe partijen en treed je in voorkomende gevallen op als adviseur van de directeur voor grootschalige projecten (denk aan: verbouwingen, renovaties, vervangingen van apparatuur e.d.). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer – en de borging van de veiligheidsaspecten binnen het Airport Hotel Rotterdam. Je bent lid van het Management Team en bent vanuit die hoedanigheid nauw betrokken bij het opstellen van investeringsplannen.

Jíj bent de schakel tussen de gasten, jouw collega’s en het aanzicht van ons hartverwarmende, groene Airport Hotel Rotterdam. Je kan ad hoc schakelen, je hebt brede kennis van technische installaties en staat te allen tijde klaar om klussen te verrichten. Service staat hoog in het vaandel en is onze kernwaarde. Jij als Hoofd Technische Dienst kan en mag dan ook niet ontbreken in ons hechte team!

WIE ZIJN WIJ?

Airport Hotel Rotterdam is een viersterren hotel met 99 kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen en een restaurant met bar en een ruim en zonnig terras. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality. In totaal werken er ca. 35 collega’s bij het Airport Hotel Rotterdam, van alle leeftijdscategorieën en verdeeld over de afdelingen Front Office, Technische Dienst, Reserveringen, Bediening, Banqueting, Keuken en Algemene Dienst.  

Daarnaast maakt Airport Hotel Rotterdam een groei door. Het volledige team is namelijk actief bezig het vergroenen van het hotel. Het doel? Gasten en klanten gelukkig maken met een eigentijds en natuurlijk hotelconcept. Middenin de natuur van Overschie en met alle ruimte om te kunnen onthaasten, ontmoeten en overnachten. Airport Hotel Rotterdam is al meer dan 30 jaar een vertrouwde omgeving voor duurzame relaties, de kern en start van de groene beweging. Het hotel is Green Key Goud gecertificeerd en biedt de mogelijkheid om klimaatneutraal te overnachten en bijeen te komen.  

WAT VRAGEN WIJ?

 • Je bent 32 – 38 uur per week, flexibel inzetbaar;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gastvrijheidssector;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam en in noodgevallen oproepbaar;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en een kei in plannen en organiseren;
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;
 • Een informeel, betrokken team van collega’s die voor elkaar klaar staan; 
 • Een uitstekende overdracht en begeleiding door Willem, huidige Hoofd TD; 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van ervaring, conform Horeca cao (schaal 8-9, afhankelijk van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);
 • Eén gratis overnachting inclusief ontbijt per jaar in Berghotel Amersfoort;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals een jaarlijks zomer- en nieuwjaarsevent.

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en word jij bij het lezen van deze vacature enthousiast? Kun je niet wachten om deel uit te maken van ons team? Solliciteer dan direct en kom kennismaken! Je sollicitatie kun je sturen naar José Del Olmo, Directeur, via jose.delolmo@onemeeting.com.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met José via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 06-52 52 74 57. Of kom even langs bij het Airport Hotel Rotterdam, de deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.