Project omschrijving

Vacature – F&B Supervisor

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam wordt The Green Airport Hotel Rotterdam!

Ben je gastgericht, enthousiast en een echte teamplayer en staan duurzaamheid en biologisch bezig zijn bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een F&B Supervisor met een groen hart die ons team op fulltime basis komt versterken!

Solliciteer direct

WIE ZIJN WIJ?

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is een natuurlijk en inspirerend 4 sterren hotel tussen Rotterdam The Hague Airport en groen Overschie. Team Airport maakt dagelijkse dingen bijzonder en zorgt graag voor een hartverwarmend ontvangst. Ons hotel beschikt over 99 comfortabele kamers, 9 multifunctionele vergaderzalen, een restaurant met bar en ruime en zonnige terrassen. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Maar ook voor de leisure gast, is het hotel een fijne thuisbasis vanwege de verrassend groene omgeving en onze hartverwarmende hospitality.

Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam is eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

DE FUNCTIE

Als F&B Supervisor ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers tijdens jouw shift, serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen, het afrekenen met gasten in het restaurant en/of terras en kan ook ingezet worden op de banqueting afdeling.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal administratieve processen, denk aan: bestellingen plaatsen, werkrooster opstellen, mede selecteren van nieuwe collega’s en het voeren van beoordelingen- en functioneringsgesprekken. In deze functie draag je zorg voor onze hartverwarmende hospitality dienstverlening, waarbij we alles op alles zetten om aan de verwachtingen en wensen van onze gasten te voldoen. We zeggen “nooit meer neen”. We verwachten dat je zowel doordeweeks als in het weekend en in de ochtend- als avonduren beschikbaar kan zijn.

WAT VRAGEN WIJ?

 • Je bent fulltime (38 uur per week) inzetbaar;
 • Je bent per direct beschikbaar. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je hebt een positieve instelling en kunt zowel de gasten als je collega’s het naar hun zin maken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré;
 • Je bent proactief, zit vol positieve energie en bent communicatief sterk;
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan!

WAT BIEDEN WIJ?

 • Goede werk en privé balans, je werkt bij ons niet elk weekend;
 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao (bespreekbaar);
 • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

GEÏNTERESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie én motivatie! Je sollicitatie kun je sturen naar Dave Plasmeijer, F&B Manager, via dave.plasmeijer@airporthotelrotterdam.nl.

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Dave via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 010 – 462 55 66.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.