Nieuw bij Airport Hotel Rotterdam: Hybrid Meetings

Tegelijk fysiek en digitaal vergaderen

Tijdens de persconferentie van 19 mei is bekend gemaakt dat de Horecabranche vanaf 1 juni binnen (met beperkt aantal gasten) en buiten weer open mag. Eerder introduceerde het Airport Hotel Rotterdam al de ‘Hotel Hygienics’ en de ‘Meeting Hygienics’, waarmee ze haar services volledig heeft aangepast op de geldende RIVM maatregelen om zorg te dragen voor een veilige omgeving. Vandaag introduceert de Directie van het Airport Hotel Rotterdam een nieuw vergader- en congresconcept: Hybrid Meetings. “De afgelopen tijd heeft het video-vergaderen een enorme opmars gemaakt, een begrijpelijk gevolg in deze tijd van thuiswerken. Team Airport Hotel Rotterdam gelooft ook in het ‘nieuwe normaal’ in de kracht van ontmoetingen. Om dit mogelijk te maken in de 1,5 meter samenleving introduceren we een nieuw vergader- en congresconcept waarin er op veilige wijze zowel kleinschalige (trainingen, vergaderingen en cursussen) als grootschalige (events en congressen) bijeenkomsten gefaciliteerd kunnen worden”, aldus Directie Airport Hotel Rotterdam.

Hybrid Meetings

Hybrid Meetings is een combinatie van een intieme live setting en een live-stream verbinding. Simpel gezegd; een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in Airport Hotel Rotterdam en een ander ongelimiteerd aantal deelnemers neemt online deel aan de vergadering, het congres of event. “We bieden verschillende Hybrid Meeting pakketten aan om alle soorten bijeenkomsten – groot en klein – te kunnen faciliteren én interessant te maken voor onze opdrachtgevers. De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streaming platform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici. Ook kunnen we desgewenst een catering box op het adres van de online deelnemer laten bezorgen, zodat ook zij van onze hartverwarmende hospitality genieten. Zelfs grootse congressen en events zijn met Hybrid Meetings weer mogelijk”.

Boek hier uw Hybrid Meeting

Nieuwe Kansen

Dit nieuwe vergader- en congresconcept helpt organisaties om ook in deze crisistijden zichtbaar te blijven en haar doelstellingen te behalen op een manier die veilig, doeltreffend en budgetbewust is. Een interessante bijkomstigheid is dat het zelfs nieuwe inkomstenstromen kan genereren. Door in te zetten op prijs- en doelgroepdifferentiatie, een ongelimiteerd aantal online deelnemers en het aantrekken van sponsoren. Sponsoren kunnen zich bijvoorbeeld verbinden aan het Hybrid Congres of Event met hun eigen brandend content. Het concept draagt bij aan de productiviteit van alle deelnemers. Zij kunnen op ieder moment instappen en de content ook terugkijken. Er zijn ook minder reisbewegingen. Kortom een win-win-win.

Duurzaam en Veilig

Het team wil hiermee laten zien dat er ook, of misschien wel juist, in crisistijden nieuwe mogelijkheden ontwikkeld kunnen worden, om op een veilige en duurzame manier bijeenkomsten te kunnen blijven faciliteren. We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het ‘nieuwe normaal’ ook al moeten we daar zelf nog erg aan wennen.

Airport Hotel Rotterdam is een groene oase waar duurzame relaties hoog in het vaandel staan.

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.