Airport Hotel Rotterdam

Welkom bij Airport Hotel Rotterdam, een natuurlijk en inspirerend 4 sterren hotel tussen Rotterdam The Hague Airport en groen Overschie. Team Airport Hotel Rotterdam maakt dagelijkse dingen bijzonder en zorgt graag voor een hartverwarmend ontvangst. Bij ons voelt u zich thuis. Onze comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, met uitzicht op een rustgevende groene oase.

Door de ligging is het hotel uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger die gebruik wil maken van het nabijgelegen vliegveld. Onze gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport, en is beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 05:00 uur en 23:00 uur. Zo heeft u alle tijd voor ontspanning en het opladen van uw energie. Ook voor gezinnen die de groene omgeving en Rotterdam willen ontdekken hebben wij aantrekkelijke en kidsproof arrangementen.

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Of kunnen wij u helpen met een reservering of offerteaanvraag?

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

  Bereikbaarheid

  Airport Hotel Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent u met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover het hotel.

  Wanneer u met de auto naar het hotel reist kunt u hier onze routekaart bekijken. Airport Hotel Rotterdam beschikt tevens over een eigen parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren. De eerste 3 uur parkeert u gratis en bij een overnachting maakt u altijd gratis gebruik van ons parkeerterrein!

  Onderstaande parkeertarieven gelden voor het parkeerterrein bij ons hotel:

  • eerste 3 uur gratis;
  • daarna € 1,00 per uur;
  • € 5,00 voor een dagkaart;
  • € 12,50 voor 24-uur.

  Wanneer u uw auto voor een langere tijd wilt parkeren als u bijvoorbeeld vanaf Rotterdam The Hague Airport naar uw vakantiebestemming vliegt kan dit met ons Park, Sleep en Fly arrangement. Hiervoor gelden de volgende parkeerkosten:

  • 1 t/m 8 dagen: € 15,00
  • 9 t/m 15 dagen: € 30,00
  • 16 t/m 22 dagen: € 45,00

  Wanneer u met het openbaar vervoer naar het hotel reist pakt u op Rotterdam Centraal bus 33 richting Meijersplein Metro. De bus doet er ongeveer 15 minuten over om bij de bushalte Vliegveldweg te komen. Vanaf bushalte Vliegveldweg steekt u de doorgaande weg over naar de bestrate weg. Via de bestrate weg loopt u +/- 1 minuut rechtdoor richting de slagbomen, daar achter bevindt zich het hotel. Bekijk hier de informatie over de bereikbaarheid van het hotel met het openbaar vervoer.

  De bus richting het centrum van Rotterdam vanaf het hotel vertrekt vanaf de andere bushalte aan de andere kant van de straat. Ook het centrum van Den Haag is per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport heeft als eindhalte metrostation Meijersplein. Vanaf hier vertrekt de E lijn richting Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Aan de receptie van het hotel verkopen we RET dagkaarten voor € 7,50. Voor actuele vertrektijden gaat u naar 9292.nl of RET.nl.

  Routekaart

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. En daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, integreren wij duurzaamheid steeds verder in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.

  MVO verklaring

  Klimaatneutraal overnachten

  Uw overnachting voortaan klimaatneutraal? Dat kan bij Airport Hotel Rotterdam!

  Hoe het werkt? Per overnachting hebben wij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kunt u de uitstoot van uw overnachting vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India. Bij Airport Hotel Rotterdam vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld. Vindt u dat ook?

  Uw overnachting in 3 stappen klimaatneutraal:

  1. Tijdens uw boeking geeft u aan graag een klimaatneutrale overnachting te willen

  2. Deze bijdrage wordt door Airport Hotel Rotterdam volledig geïnvesteerd in een duurzaam energieproject, die de CO2-uitstoot van uw overnachting volledig compenseert

  3. Uw overnachting is 100% klimaatneutraal!

  De vraag naar energie stijgt de komende jaren in India flink door de groei van de bevolking en toegenomen welvaart. Voor een duurzame ontwikkeling is het noodzakelijk om de transitie te maken naar hernieuwbare energiesystemen.

  Het Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka in India is een run-of-river 24,75 MW waterkrachtproject over de rivier de Krishna, ongeveer 13 km stroomafwaarts van de Narayanpurdam in Karnataka. Het vervangt jaarlijks 65 miljoen kWh elektriciteit op basis van fossiele brandstoffen, waardoor de uitstoot met bijna 54.000 ton CO2 per jaar wordt verminderd.

  De rivier Krishna is een van de belangrijkste oostelijk stromende rivieren van het Indiaseschiereiland. De rivier ontspringt in de Mahabaleshwar-heuvels in de Westelijke Ghats inde deelstaat Maharashtra op een hoogte van 1340 m en mondt uit in de Golf van Bengalen. De rivier heeft een lengte van 1.392 km. Het project maakt gebruik van het wegvloeien van water uit de Narayanpurdam en een reeks stroomversnellingen in de rivierbedding over een lengte van ongeveer 3 km om op voordelige wijze stroom op te wekken.

  Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

  Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Binnen ons hotel zijn wij gestart met halogeenlampen te vervangen door LED lampen, en hebben hiervoor dispensatie ontvangen. Wij mogen dan ook met trots melden dat Airport Hotel Rotterdam in het bezit is van de gouden Green Key.

  Wij zijn sinds 2013 trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door een accommodatie aan te bieden dichtbij het ziekenhuis. Het Kinderfonds ontvangt hiervoor geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. Het feit dat het Kinderfonds en Airport Hotel Rotterdam beide als doel hebben om mensen letterlijk de ruimte te bieden en hen samen te brengen, is één van de redenen waarom juist het Kinderfonds als duurzame partner is geselecteerd.

  Werkgevers die partner zijn van De Normaalste Zaak delen dezelfde ambitie: groeien naar een inclusieve organisatie waar mensen met (voorheen) een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig deel van uitmaken. Zij brengen werkgevers bij elkaar om praktijkvoorbeelden te delen en op te komen voor gezamenlijke belangen.

  Ze streven onder meer naar eenvoudige, uniforme, landelijke regelingen die gebaseerd zijn op vertrouwen. Dit doen we ook door bij te dragen aan pilots en projecten die de weg naar een inclusieve arbeidsmarkt aantrekkelijker en zoveel mogelijk drempelvrij maken.

  Reviews

  Op Expedia, Tripadvisor, Hotels.com en Booking.com kunt u reviews lezen, door onze gasten geschreven. Team Airport Hotel Rotterdam is u erg dankbaar voor alle reviews. De ervaring van u, onze gast, helpt ons om scherp te blijven en onze service op niveau te houden. Hoe heeft u uw verblijf bij Airport Hotel Rotterdam ervaren? Wij horen graag uw verhaal en danken u hartelijk dank voor uw bijdrage.

  Vacatures / Stages

  Rooms Division
  Manager

  Bekijk vacature

  Zelfstandig Werkend
  Kok

  Bekijk vacature

  Leerling Kok
  (niveau 3)

  Bekijk vacature

  F&B
  Supervisor

  Bekijk vacature

  Servicemedewerker
  Front Office

  Bekijk vacature

  Servicemedewerker Bediening

  Bekijk vacature

  Best Western Rewards

  Airport Hotel Rotterdam is aangesloten bij Best Western. Het ‘Plus’ in de onze naam staat voor de vier sterren die we mogen dragen. Best Western heeft een prachtig gratis member programma: Best Western Rewards. De voordelen van het programma op een rijtje:

  • Het lidmaatschap is gratis
  • Altijd 10% korting op het Flexibel tarief
  • Geen uitsluitingsdata
  • Punten verlopen nooit
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Spaar punten bij meer dan 4.100+ hotels over de hele wereld
  • Status Match: een gratis match van uw status in elk ander hotelloyaliteitsprogramma
  • Spaar vanaf uw eerstvolgende overnachting
  • Punten inwisselen voor gratis overnachtingen of geschenken
  Lees meer over Best Western Rewards

  Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.

   Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?