Over Airport Hotel Rotterdam

Welkom bij Airport Hotel Rotterdam, een natuurlijk en inspirerend 4 sterren hotel tussen Rotterdam The Hague Airport en groen Overschie. Al 30 jaar is dit dé ontmoetingsplek voor duurzame relaties. Team Airport Hotel Rotterdam maakt dagelijkse dingen bijzonder en zorgt graag voor een hartverwarmend ontvangst. Bij ons voelt u zich thuis. Onze comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, met uitzicht op een rustgevende groene oase. Door de ligging is het hotel uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger die gebruik wil maken van het nabijgelegen vliegveld. Onze gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport, zo heeft u alle tijd voor ontspanning en het opladen van uw energie. Ook voor gezinnen die de groene omgeving en Rotterdam willen ontdekken hebben wij aantrekkelijke en kidsproof arrangementen.

Waar mensen aandacht voor elkaar hebben is ruimte voor groei, zoals de natuur dat heeft bedoelt. Bij ons staan duurzaamheid en vitaliteit centraal, maar dan wel op de Rotterdamse ‘nuchtere’ manier. Wij geloven dat een bewust duurzame leefstijl essentieel is voor een groene hoopvolle toekomst.

Airport Hotel Rotterdam is een plek waar u de groene energie voelt, waar u zich thuis voelt en waar u geniet van lekker en gezond eten en drinken. Ons restaurant, de Green Room en onze coffee corner zijn de huiskamers tijdens uw verblijf. Met verrassende groene plekken, zithoeken bij de tv en grote tafels voor interessante gesprekken heeft u alle ruimte om achterover te leunen en te ontspannen op elk moment van de dag.

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Of kunnen wij u helpen met een reservering of offerteaanvraag? Neem dan contact met ons op, Team Aiport Hotel Rotterdam denkt graag met u mee.

  Bereikbaarheid

  Airport Hotel Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent u met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover het hotel.

  Wanneer u met de auto naar het hotel reist kunt u hier onze routekaart bekijken. Airport Hotel Rotterdam beschikt tevens over een eigen parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren. De eerste 3 uur parkeert u gratis en bij een overnachting maakt u altijd gratis gebruik van ons parkeerterrein!

  Onderstaande parkeertarieven gelden voor het parkeerterrein bij ons hotel:

  • eerste 3 uur gratis;
  • daarna € 1,00 per uur;
  • € 5,00 voor een dagkaart;
  • € 12,50 voor 24-uur.

  Wanneer u uw auto voor een langere tijd wilt parkeren als u bijvoorbeeld vanaf Rotterdam The Hague Airport naar uw vakantiebestemming vliegt kan dit met ons Park, Sleep en Fly arrangement. Hiervoor gelden de volgende parkeerkosten:

  • 1 t/m 8 dagen: € 15,00
  • 9 t/m 15 dagen: € 30,00
  • 16 t/m 22 dagen: € 45,00

  Wanneer u met het openbaar vervoer naar het hotel reist pakt u op Rotterdam Centraal bus 33 richting Meijersplein Metro. De bus doet er ongeveer 15 minuten over om bij de bushalte Vliegveldweg te komen. Vanaf bushalte Vliegveldweg steekt u de doorgaande weg over naar de bestrate weg. Via de bestrate weg loopt u +/- 1 minuut rechtdoor richting de slagbomen, daar achter bevindt zich het hotel. Bekijk hier de informatie over de bereikbaarheid van het hotel met het openbaar vervoer.

  De bus richting het centrum van Rotterdam vanaf het hotel vertrekt vanaf de andere bushalte aan de andere kant van de straat. Ook het centrum van Den Haag is per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport heeft als eindhalte metrostation Meijersplein. Vanaf hier vertrekt de E lijn richting Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Aan de receptie van het hotel verkopen we RET dagkaarten voor € 7,50. Voor actuele vertrektijden gaat u naar 9292.nl of RET.nl.

  Download de routekaart naar ons hotel via onderstaande button

  Routekaart

  Green Key Goud

  De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. En daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, hebben wij ons hard gemaakt voor het Green Key certificaat.

  Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

  Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat Airport Hotel Rotterdam in het bezit is van de gouden Green Key.

  Meer over Green Key

  Reviews

  Op Expedia, Tripadvisor, Hotels.com en Booking.com kunt u reviews lezen, door onze gasten geschreven. Team Airport Hotel Rotterdam is u erg dankbaar voor alle reviews. De ervaring van u, onze gast, helpt ons om scherp te blijven en onze service op niveau te houden. Hoe heeft u uw verblijf bij Airport Hotel Rotterdam ervaren? Wij horen graag uw verhaal en danken u hartelijk dank voor uw bijdrage.

  Vacatures / Stages

  Servicemedewerker Front Office

  Bekijk vacature

  Servicemedewerker Bediening

  Bekijk vacature

  Servicemedewerker Bediening (0-uur)

  Bekijk vacature

  Zelfstandig
  Werkend Kok

  Bekijk vacature

  Servicemedewerker
  Spoelkeuken

  Bekijk vacature

  Leerling Kok
  (niveau 3)

  Bekijk vacature

  Stagiair Duty Management & Concept Ontwikkeling

  Bekijk stage

  Stagiair
  Front Office
  (Receptie)

  Bekijk stage

  Best Western Rewards

  Airport Hotel Rotterdam is aangesloten bij Best Western. Het ‘Plus’ in de onze naam staat voor de vier sterren die we mogen dragen. Best Western heeft een prachtig gratis member programma: Best Western Rewards. De voordelen van het programma op een rijtje:

  • Het lidmaatschap is gratis
  • Altijd 10% korting op het Flexibel tarief
  • Geen uitsluitingsdata
  • Punten verlopen nooit
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Spaar punten bij meer dan 4.100+ hotels over de hele wereld
  • Status Match: een gratis match van uw status in elk ander hotelloyaliteitsprogramma
  • Spaar vanaf uw eerstvolgende overnachting
  • Punten inwisselen voor gratis overnachtingen of geschenken
  Lees meer over Best Western Rewards

  Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.

  Stuur een e-mail naar welkom@airporthotelrotterdam.nl, bel +31(0)10 – 462 55 66 of gebruik dit contactformulier.