Vergaderen en werken op een

unieke groene locatie in Rotterdam

Energie en natuur ontmoeten elkaar in Airport Hotel Rotterdam. Omringd door alle gemakken die onze locatie te bieden heeft en tegelijkertijd omarmd door het rustgevende groen van Overschie. Ontdek daarnaast ook hoe verrassend duurzaam uw (digitale) vergadering kan zijn met onze verschillende vergaderarrangementen. Neem uw collega’s of gasten mee naar een locatie waar positieve en vitale energie voelbaar zijn. Laat u tijdens uw meeting ontzorgen door onze hartverwarmende hospitality.

Wij zorgen ervoor dat u zich thuisvoelt en staan daarnaast altijd voor u klaar om uw bijeenkomst tot een succes te maken: groene energie gegarandeerd! Wij bieden 9 multifunctionele vergaderruimtes, geschikt voor iedere gelegenheid. Bovendien kunt u onze arrangementen ook geheel naar uw wens inzetten voor ieder soort ontmoeting. Ook uw training, congres, borrel of bedrijfsfeest kunt u uiteraard bij ons organiseren. Wij denken graag met u mee!

Met onze hygiëne formule Meeting Hygienics dragen wij zorg voor een veilige en hygiënische meeting omgeving, en sluit volledig aan op de geldende RIVM maatregelen. Zo is ons hotel én onze service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten de hele dag door en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment. Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten en adviseren u waar nodig.

Offerte aanvragen

Vergaderen & Trainen

compleet in ruimten, services en faciliteiten

Voor uw (hybride) bijeenkomst is onze inspirerende locatie naast energiek óók een complete locatie. Daarom zetten wij onze faciliteiten en meeting services graag voor u op een rijtje. Verder kunt u voor bijzondere wensen vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen er namelijk graag voor om uw vergadering, training, congres of event tot een succes te maken.

Airport Hotel Rotterdam beschikt over 9 multifunctionele zalen. Daardoor kunt u bij ons terecht met 2 of wel 1.000 personen. En alles daartussen om u de optimale ruimte te bieden. Een besloten, intieme setting voor een vergadering met 10 personen? Of heeft u toch liever dat wij van twee zalen één maken voor een groep van wel 50 mensen. Alles kan.

Faciliteiten zoals een beamer, flip-over en whiteboard zijn altijd in alle ruimtes aanwezig. Dat spreekt voor zich. Maar wij gaan een stapje verder, want juist dát geeft energie. Zo kunt u daarnaast bij ons kiezen voor klimaatneutraal vergaderen om de uitstoot van uw bijeenkomst vrijwillig te compenseren. Zo brengt u uw gasten nog meer in beweging.

Een overvloed aan daglicht, een inspirerend groen en weids uitzicht, comfortabele stoelen én een duurzaam klimaatsysteem. Bij Airport Hotel Rotterdam is alles goed voor elkaar. Gegarandeerd een onbezorgd én inspirerend verblijf!

Onze bijzondere locatie is gelegen in een uniek park- & waterrijke omgeving naast Rotterdam The Hague Airport en maar 500 meter van de snelweg A13. Bovendien maakt de veelzijdige ligging onze locatie bij uitstek zeer geschikt voor de nationale en internationale zakelijke reiziger. Parkeren? Met bijna 200 parkeerplaatsen en onze oplaadpunten voor elektrische auto’s zit u altijd goed. Wel zo groen! Heeft u een meerdaagse bijeenkomst? Uw gasten zijn uiteraard van harte welkom in onze hotelkamers.

Natuurlijk staan u en uw gasten voor ons op de eerste plaats. Toch zetten wij tegelijkertijd duurzaamheid en klimaat op gelijke hoogte. Elke dag dragen wij bij aan succesvolle én groene vergaderingen en trainingen. Dat is in alle opzichten een bewuste keuze.

Wij streven naar elke bijeenkomst klimaatneutraal te maken. De CO2-uitstoot die wij veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Gas methode. Dat wil zeggen dat we onze uitstoot compenseren door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Cookstoves in Ghana.

Bij Airport Hotel Rotterdam is het mogelijk om uw bijeenkomst direct online te boeken op Onemeeting.com. Via een online reserveringssysteem bieden wij u de mogelijkheid om zelf online een ruimte te reserveren. Daarnaast kunt u via het reserveringssysteem ook één van onze vele vergaderarrangementen boeken en uw reservering eenvoudig online beheren. Liever eerst een offerte aanvragen? Maak gebruik van ons offerteformulier.

Meeting services

Met onze services en faciliteiten ontbreekt het u en uw gasten aan niets. U hoeft niets te regelen, dat doen wij voor u. Daarnaast voorzien onze arrangementen u van alle gemakken. Goed om te weten: ook alles wat wij aanbieden is getoetst aan onze strenge duurzame eisen.

Flexwerken

ontmoeten en werken in Rotterdam

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke afspraak? Maak gebruik van de flexwerkplekken in ons restaurant, één van onze kantoor kamers of vergaderzalen. Vanaf uw werkplek kunt u gemakkelijk inloggen op het gratis wifi netwerk en direct aan de slag. Aanvullend kunt u met onze full service voordelen (€ 12,50 per dagdeel) onder het genot van een goede kop koffie en een lekkere duurzame lunch ongestoord uw werk doen.

 • Kantoor kamer t/m 2 personen: € 40,00 per kamer
 • Vergaderzaal t/m 6 personen: € 15,00 p.p. per dagdeel (min. vanaf € 45,00)

*Voorwaarden

 • Op basis van beschikbaarheid in een van onze openbare ruimtes
 • Wanneer een nieuw dagdeel ingaat, betaalt u voor het volledige dagdeel

Tip: ons hotel bevindt zich in de groene zone van GoSharing. Neem de e-scooter en parkeer gemakkelijk voor het hotel!

Full Service Voordelen

12,50per dagdeel
 • Onbeperkt gebruik van onze koffie en thee faciliteiten. Geniet de hele dag van zoveel koffie, koffie verkeerd, cappuccino, latte macchiato, (gember/munt) thee als u wenst. Ook cafeïne vrije koffie, lactose-vrije melk is hierbij inbegrepen.
 • Onbeperkt water (bruisend, plat of ijswater) met of zonder fruit en/of groente
 • 10% korting op de lunch of diner van de menukaart
 • In de ochtend twee stuks fruit
 • In de middag bouillon en een gezonde hartige snack
 • Stopcontact bij uw werkplek
 • Gratis Wifi
 • Gratis parkeren (oplaadpunten elektrische auto aanwezig)

Hybrid Meetings

tegelijk fysiek en digitaal bijeenkomen

Wilt u tegelijk fysiek en digitaal bijeenkomen? Airport Hotel Rotterdam is erop gericht met onze verschillende Hybrid Meeting pakketten. Dat wil zeggen; een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in de locatie en een ander ongelimiteerd aantal deelnemers neemt online deel aan uw congres of vergadering. De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streamingplatform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici.

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’ is namelijk een uitdaging, maar zeker haalbaar! Ook juist in deze tijden is het zo belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Heeft u bijvoorbeeld vragen rondom uw geplande congres? Of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen!

U bent niet compleet gebonden aan een maximale capaciteit van een eventlocatie. Naast de exclusieve live deelnemers is er ongelimiteerde toegangscapaciteit tot de live-stream, nationaal en internationaal. De live-stream wordt opgenomen en op ieder moment deelbaar met uw doelgroep. De opname levert u waardevolle content en tal van mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te blijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan teasers voor een volgend event of aparte video’s per spreker.

Een Hybrid Meeting biedt nieuwe inkomstenstromen door middel van prijs- en doelgroep differentiatie. Denk bijvoorbeeld aan verschillende prijzen die u aan uw deelnemers kan vragen. Instappen wanneer dit voor hen wenselijk is, of later op een gepast moment de beelden terugkijken. Uw deelnemers blijven hierdoor productief op een zowel efficiënte als effectieve manier. Doordat uw congres of vergadering in een online omgeving lang(er) zichtbaar blijft biedt dit tevens interessante kansen voor sponsoren die zich aan uw content kunnen verbinden.

In deze tijd hoeft u uw congres niet uit te stellen, er zijn nog steeds mogelijkheden. Middels de live-stream pakketten die wij bieden kunt u binnen het budget uw doelstellingen behalen en zichtbaar blijven bij uw doelgroep. De pakketten kennen verschillende prijscategorieën, hiermee houdt u zelf de regie over uw budget en bepaalt u zelf welke het beste bij uw congres en organisatie past. Hulp nodig? Onze experts zoeken graag samen met u naar een gepast alternatief.

Het gebruik maken van een live-stream pakket is een duurzaam alternatief voor bijeenkomen, vanwege een beperkt aantal reisbewegingen en levert daarmee een mooie bijdrage aan een schonere wereld. Zo kan u ervoor kiezen om deelnemers fysiek uw congres te laten bijwonen (weliswaar naar capaciteit), of om het online op gepaste afstand te laten volgen. Ook deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen uw bijeenkomst gemakkelijk en zonder te reizen vanuit huis terugkijken op een later moment.

Wij hebben een ideaal aanbod in live-stream pakketten om uw Hybrid Meeting te organiseren. Bovendien kunt u uw bijeenkomst laten opnemen om te delen en later terug te kijken. Wat u ook wenst, met de hedendaagse technologie is alles is mogelijk. U kunt via deze weg dezelfde bijeenkomst succesvol laten plaatsvinden zonder risico’s te nemen met grote groepen. Zo werken we samen om uw doelen te bereiken. Zie hieronder onze pakketten of vraag direct uw offerte aan.

Vraag direct advies

De voordelen op een rijtje

 • Technische middelen en experts voor het live streamen van uw congres

 • Mogelijkheid tot gebruik maken van een sprekerscoach

 • Een plug & play locatie voorzien van al uw wensen

Hybrid Pakket

350(vanaf-prijs)
 • Camera
 • Laptop incl. Zoom & Microsoft Teams
 • Pointer/clicker
 • Microfoon t.b.v. spreker
 • Technische assistentie bij opstart

Passief Pakket

650(vanaf-prijs)
 • Hybrid Pakket +
 • Online livestream platform
 • Recording
 • Laptop ondersteuning livestream
 • Live statistieken

Interactief Pakket

850(vanaf-prijs)
 • Passief Pakket +
 • Q&A, Chat & Polls
 • Direct live terugkijken
 • Custom lay-out configuratie
 • Files uploaden/downloaden

Hybrid Meetings Catering

Om u ook op afstand van dienst te zijn hebben wij een exclusieve Hybrid Meeting catering box ontwikkeld. Normaal gesproken verwennen wij uw gasten op locatie met onze heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een Hybrid Meeting. De Healthy Live Box biedt dé uitkomst en is erop gericht om uw gasten die thuis zitten te verwennen! Daarnaast heeft deze box vol smaakvolle healthy drinks & bites alles in zich om ervoor te zorgen dat ook thuis de aandacht erbij gehouden wordt tijdens uw vergadering of congres!

Inhoud (voorbeeld)

 • Biologische Reep

 • Fruit smoothie

 • Biologische soda

 • Overheerlijke popcorn

 • Heerlijke theeselectie

 • Verfrissende Ice Tea

 • Gezonde noten mix

Geef bij uw reservering aan dat u graag gebruik maakt van onze catering box service, dan regelen wij de rest!

Onze zalen & capaciteit

Heeft u een groots en ruimtelijke zaal nodig voor uw bijeenkomst? Of wenst u compact en besloten? Bij Airport Hotel Rotterdam kunt u alle kanten op. Met maar liefst 9 ruimtes met afmetingen van 36 tot 250 m² heeft u het daardoor voor het kiezen. En welke ruimte, zaalopstelling of vergaderarrangement u ook kiest: de energie is altijd goed! Hier kan het allemaal, want in Airport Hotel Rotterdam vormt elke ruimte zich naar uw wensen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op maat? Of heeft u vragen over de capaciteit met 1,5 meter? Neem dan direct contact met ons op. Of kom gezellig langs om samen de mogelijkheden te bespreken. U bent daarnaast altijd welkom om te komen proeven van de sfeer en energie in onze locatie!

Bekijk plattegrond zalen

Afhaalservice

altijd vers én vol gezonde energie voor succesvolle ontmoetingen

Het zijn de ingrediënten die onze afhaalservice zo opvallend en uw bijeenkomst extra bijzonder maken. (H)eerlijke smaakmakers horen namelijk bij uw vergadering, congres of training! Verras uw gasten met een smaakvolle en duurzame lunch of diner. Onze keukenbrigade staat garant voor smaaksensaties die u en uw gasten pure energie geven!

Tijd voor een break, voor, na of tijdens het werken of uw bijeenkomst? Bij ons kunt u altijd terecht voor een duurzame lunch, diner en hartige of zoete snacks. Onze chefs maken graag voor u de lekkerste broodjes, salades en warme gerechten. Ingrediënten kiezen we met aandacht en zorg uit: (h)eerlijk, vers en organisch. Huisgemaakt óf van dichtbij huis.

Glutenvrije, vegetarische en veganistische opties zijn bij ons natuurlijk verkrijgbaar. Team Airport Hotel Rotterdam helpt u graag bij het samenstellen van lactose- en suikervrije opties.

Airport Hotel Rotterdam is ook sinds jaar en dag cateraar van diverse bedrijven op luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Feestje, borrel of receptie? We leveren een ruim assortiment: van tapas tot buffet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekend verzorgde catering op maat. Vraag naar de mogelijkheden via welkom@bestwesternrotterdam.nl of bel naar onze medewerkers via het nummer 010 – 462 55 66.

Wij geven uw ontmoeting graag smakelijke energie. Ons keukenteam staat altijd klaar om het u naar de zin te maken. Naast lekker zijn onze producten ook nog eens heel groen en duurzaam.

Onze keukenbrigade heeft vele jaren ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen, en heeft door de jaren heen voor uw gemak de beste arrangementen samengesteld. Uiteraard is ieder arrangement aan te passen naar  uw eigen wensen. Wij denken graag met u mee!

Vraag naar onze mogelijkheden

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze meeting mogelijkheden?

Stuur een e-mail naar welkom@airporthotelrotterdam.nl,
bel +31(0)10 – 462 55 66 of gebruik dit contactformulier.