Guest Directory

Bent u uw adapter vergeten? Bij onze receptie hebben wij verschillende adapters voor uw devices.

Een AED is beschikbaar bij onze receptie. Mocht u een noodgeval hebben toetst u 3000 op uw kamertelefoon voor de receptie. Wij zorgen dat de AED uw kant op komt en dat de bedrijfshulpverlening en hulpdiensten ingeschakeld worden.

Het gehele hotel is voorzien van airconditioning. Het bedieningspaneel vindt u boven de lichtknop als u de kamer binnenkomt. De airconditioning is aan wanneer het rode lampje brandt. Let u hierbij op de juiste stand; het sneeuwvlokjes icoon staat  voor airco. De andere icoontjes voor luchtcirculatie of verwarmen. Adviestemperatuur: stelt u de airco niet lager dan 19 graden in om  optimale werking te kunnen hebben.

Het alarmnummer in Nederland is 112 en is ook vanaf de kamertelefoon te bereiken. Gelieve de receptie in te lichten zodat zij de hulpverleners naar u door kunnen verwijzen.

Mocht u een babybed nodig hebben op de kamer neem dan contact op met onze receptie via nummer 3000. Wij zullen deze gratis op uw kamer plaatsen.

Wilt u graag een badjas en slippers op uw kamer? Neem contact op met onze receptie via nummer 3000.

U kunt uw bagage kostenloos achterlaten bij onze receptie. Indien u hulp nodig heeft met uw bagage kunt u dit laten weten aan onze receptie (nummer 3000).

Dit is het loyaliteisprogramma van Best Western. U kunt hier gratis lid van worden bij de receptie. Hiermee spaart u voor cadeaubonnen, gratis overnachtingen en upgrades.

De Bijbel is beschikbaar bij onze receptie.

Wilt u uw boarding pass graag printen? Mail deze dan door naar welkom@bestwesternrotterdam.nl. Daarna kunt u de boarding pass ophalen bij de receptie.

Onze bruidssuite heeft een slaapkamer en een woonkamer. De kamer beschikt over een jacuzzi, een kingsize hemelbed, sfeerverlichting, twee flatscreen tv’s, Nespresso koffiemachine, airco en een kluisje. De kamer beschikt over twee balkons.

Wij verzoeken u vriendelijk de kamer op uw vertrekdag te verlaten voor 12:00 uur. Bent u geïnteresseerd in een late check-out neem dan contact op met de receptie via nummer 3000.

Onze comfort kamer heeft twee eenpersoonsbedden, een ruime inloopdouche, bureau, comfortabel zitje, flatscreen tv, koffie- en theefaciliteiten, airco en een kluisje.

In de lobby vind u een computer waar u kostenloos gebruik van kunt maken. Indien u iets wilt printen kunt u dit doormailen naar welkom@bestwesternrotterdam.nl.

Wij accepteren Mastercard, American Express, Visa en Diners card.

Deze kamer beschikt over een luxere inrichting dan onze comfort kamers. De kamer is ruimer, heeft een balkon en er ligt een badjas voor u klaar.

Heeft u een dokter, tandarts of apotheek nodig neem dan contact op met de receptie via nummer 3000.

Vindt u water besparen ook belangrijk? Door 1 minuut korter te douchen bespaart u maar liefst 7 liter water. Als iedereen op de hele wereld dat doet, besparen we jaarlijks maar liefst 28 miljard liter water!

Bij de receptie kunt u terecht voor diverse EHBO artikelen zoals een pleister of verband. Daarnaast hebben zij ook paracetamol voor u.

Wij vinden het belangrijk om aan het milieu te denken. Daarom hebben wij een energiebesparingssysteem. U activeert het licht door middel van het insteken van uw kamersleutel in het daarvoor bestemde kastje aan de muur. Bij de receptie kunt u eventueel een tweede pasje krijgen.

Wilt u bij ons verblijven met 3 personen? Wij kunnen een extra bed op uw kamer plaatsen voor € 27,50 per nacht. Bel de receptie op nummer 3000 voor meer informatie.

Bij de receptie kunt u een fiets huren voor slechts € 12,50 per dag. Vraag ook meteen naar de fietsroutes.

De föhn kunt u vinden in de badkamer. Verblijft u in onze bruidssuite dan kunt u de föhn op verzoek krijgen bij onze receptie.

We streven continu naar verbetering van onze service en kwaliteit. We zouden het erg op prijs stellen als u een review zou achterlaten via de e-mail die u na uw verblijf toegezonden krijgt. Of laat een review achter op Tripadvisor.com via review op website

Schuin tegenover onze receptie vindt u onze Green Room. De ideale ruimte om te genieten van een diner of een drankje. Er is ook een flatscreen TV waar wij grote sportevenementen als voetbalwedstrijden of Formule 1 uitzenden.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Binnen ons hotel zijn wij gestart met halogeenlampen te vervangen door LED lampen, en hebben hiervoor dispensatie ontvangen. Wij mogen dan ook met trots melden dat Airport Hotel Rotterdam in het bezit is van de gouden Green Key.

Helpt u ons mee met onze duurzame missie? Hang uw handdoek op als u deze wilt hergebruiken. Wilt u dat wij uw handdoeken toch vervangen legt u deze dan op de grond. Wilt u nog duurzamer zijn, kies dan voor Go Get Green van Best Western. Kijkt u voor meer informatie op de speciale deurhanger in uw kamer.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers en hotelgangen. Uitzondering: blindengeleidehonden en assistentiehonden zijn wel toegestaan!

In de kledingkast op uw kamer bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kan opbergen. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor waardevolle spullen die zich in de kamer bevinden.

Wilt u iets kopiëren? U kunt bij onze receptie langs lopen, wij helpen u hier graag bij.

Bij onze receptie hebben wij een aanbod van verschillende kranten.

Als u een mankement op uw kamer heeft kunt u dit direct bij de receptie melden. Wij zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost voor u.

Wilt u niet gestoord worden tijdens uw verblijf? Hang dan het ‘do not disturb’ bordje aan de deur.

Elke etage beschikt over een route naar een nooduitgang. Op uw kamerdeur vind u ons evacuatieplan. Wij adviseren u deze goed te bekijken.

Tegenover ons hotel is een bushalte voor bus 33. Met deze bus kunt u naar Rotterdam Centraal Station of naar metrostation Meijersplein (richting Den Haag). Bij de receptie kunt u een dagkaart kopen van € 8,50 p.p. voor het openbaar vervoer.

Ons hotel heeft een eigen parkeerplaats. Gedurende uw verblijf kunt u uw auto hier kostenloos parkeren. Wilt u de auto langer laten staan? Dat is mogelijk, bekijk hier onze tarieven of maak gebruik van ons voordelige Park, Sleep & Fly arrangement.

Heeft u iets wat op de post moet? Geef het af bij de receptie en onze receptionistes zorgen ervoor dat het naar de brievenbus gaat.

Heeft u een document wat geprint moet worden? U kunt het document doorsturen naar welkom@bestwesternrotterdam.nl. Daarna kunt het document ophalen bij onze receptie.

Ons personeel van de receptie is 24 uur per dag aanwezig. Mochten we u ergens mee kunnen helpen kunt u ons per telefoon bereiken (nummer 3000) of u kunt langs de receptie komen.

Roken is in het gehele hotel niet toegestaan. Indien er toch op de kamer gerookt wordt, berekenen wij een boete van € 250 door!

Sinds 2013 zijn Airport Hotel Rotterdam en het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam dikke vrienden. Team Airport heeft als doel om ieder jaar minimaal € 1.000 in te zamelen voor dit Huis. Dit doen we door het hele jaar door verschillende acties en evenementen te organiseren in nauwe samenwerking met het team van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Daarnaast kunt u bij de receptie het Ronald McDonald knuffel konijn aanschaffen en zo het huis ook steunen.

Wij bieden u een gratis shuttleservice aan van / naar Rotterdam The Hague Airport. De shuttle is beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 05:00 uur en 23:00 uur. Mocht u nog verdere informatie willen kunt u contact opnemen met de receptie via nummer 3000.

In de vitrines bij de receptie vindt u diverse souvenirs en aardigheidjes om cadeau te doen of zelf aan te schaffen.

Indien u gebruik wilt maken van een strijkijzer en een strijkplank verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie via nummer 3000. Wij zullen deze kostenloos naar uw kamer brengen.

Heeft u een taxi nodig? Neem contact op met onze receptie via nummer 3000.

De telefoon in de kamer is alleen voor intern gebruik. Om naar een andere kamer te bellen dient u een 3 + het kamernummer te draaien. Om een buitenlijn te bereiken belt u de receptie (nummer 3000), zij kunnen u doorverbinden met het gewenste telefoonnummer.

Bent u op zoek naar tips voor een leuk uitje, zoekt u een plattegrond van de stad of een routebeschrijving ergens naartoe? Onze receptie helpt u graag. Komt u langs of belt u ons op toestel 3000.

Bent u iets vergeten? De volgende artikelen zijn 24 uur per dag te verkrijgen aan onze receptie:

 • Scheersetje
 • Tandenborstel en tandpasta
 • Kam
 • Naaisetje
 • Oordopjes
 • Dameshygiene producten
 • Deodorant
 • Haarlak
 • Panty

Ons hotel beschikt over 9 multifunctionele vergaderzalen. Voor verdere informatie kunt u een mail sturen naar welkom@airporthotelrotterdam.nl.

Op ongeveer 700 meter van ons hotel vindt u Rotterdam the Hague Airport. Wilt u uw boarding pass uitprinten? Mail deze dan door naar welkom@bestwesternrotterdam.nl. Daarna kunt u de boarding pass ophalen bij onze receptie.

Wilt u gewekt worden de volgende dag? Neem dan contact op met onze receptie via nummer 3000.

Heeft u iets om te stomen of wassen doe dit dan in de daarvoor bestemde waszak (naast de kluis in uw kledingkast). Als u het voor 08:00 uur inlevert bij de receptie krijgt u het dezelfde dag nog terug.

In Nederland kunt u het water uit de kraan drinken.

Ons gehele hotel beschikt over gratis Wifi.

 • Kies het netwerk
  BW AIRPORTHOTEL
 • Ga naar uw browser en bezoek een website.
 • Gebruikersnaam: gast
 • Wachtwoord: free-wifi