Gouda750

Vanaf 12 april – feest voor iedereen! ūüéČ

Geef Gouda door, ontdek de stad! Het is dit jaar feest voor iedereen, die de Gouwe door de aderen voelt vloeien en voor de bezoeker die Gouda voor het eerst ontdekt. Combineer uw bezoek met een van onze hotelarrangementen, of ontdek de Krimpenerwaard op de fiets! Voor de fietsliefhebber is de KoeKaasRoute een echte aanrader met ons luxe fiets arrangement.

Bekijk arrangementen
Lees meer

De feestperiode Gouda750 wordt geopend op 12 april en duurt t/m de finale op zaterdag 17 september 2022. Ontmoeten, praten, een stukje kaas en een stroopwafel eten, een drankje drinken en samen eten. Boek alvast uw overnachting of arrangement en ‘Geef Gouda door’!

Luxe Fiets Arrangement

Bent u dol op fietsen? Ontdek de Krimpenerwaard met de leukste fietsroutes

Boek arrangement

Biologisch Diner Arrangement

Geniet van een (h)eerlijk weekend weg met een biologisch diner van Kip Op Zaterdag

Boek arrangement

KoeKaasRoute

Fietsroute Rotterdam – Gouda

Vlakbij, tussen Rotterdam en Gouda, ligt misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland: de Krimpenerwaard. Een gebied met een ongekende charme en eigenheid, waar recreanten heerlijk kunnen onthaasten in een oase van rust en ruimte. De Krimpenerwaard is verrassend veelzijdig. Zo kan iedereen er genieten van het prachtige Hollandse veenweidelandschap, natuur, diverse recreatiegebieden en natuurlijk sfeervolle dorpjes en historische stadjes. Het is een gebied om eindeloos te fietsen, te wandelen en te varen.

Vraag naar de bijzondere KoeKaasRoute bij onze receptie!

Boek fietsarrangement

Meer weten over Gouda750?

Het feest kan beginnen!

19 juli 1272 kreeg Gouda stadsrechten van Graaf Floris V van Holland en dat viert Gouda uitgebreid van april t/m september 2022. Op 12 april opent Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de dubbelexpositie ‘Beleef het Wonder van Gouda’ en dit is tevens de feestelijke opening van de festiviteiten rond Gouda750.

Feest in Gouda, we gaan weer ontmoeten, praten, een stukje kaas en een stroopwafel eten, een drankje drinken en samen eten. Daarbij, tussendoor, omheen en tijdens gaan we van allerlei moois zien dat door Gouwenaars is bedacht en gemaakt om te laten zien waar deze stad groot in is en trots op is. De evenementen die onderdeel zijn van de eerste openingsweek van 12-14 april worden allemaal op datum in het programmaoverzicht opgenomen.

Website Gouda750