In alle rust examens maken bij

Airport Hotel Rotterdam

Een examenlocatie die uw kandidaten alle rust, inspiratie en energie biedt? Eén van de belangrijkste zaken die nodig is voor het succesvol maken van een examen is een comfortabele, stille ruimte. Bij Airport Hotel Rotterdam kunnen deelnemers zich optimaal concentreren in één van onze 9 examenruimtes. Deze plek heeft alles wat een examenkandidaat nodig heeft. De stilte en ontspanning van groene uitzichten, perfecte bereikbaarheid én hartverwarmende hospitality.

Boek direct

Uw examenlocatie in

een groen stukje Rotterdam

Naast de examenkandidaten heeft u als organisator of afnemer van het examen genoeg zaken om te regelen. De drukte en bijkomende stress zien en begrijpen wij. En daarom zorgen wij ervoor dat alles verzorgd en geregeld is op de dag van het examen.

Een mbo-examen, een veiligheid- en vakbekwaamheidsexamen of VCA-examen: bij Airport Hotel Rotterdam maken we er een geslaagde dag van. We hebben namelijk alles in huis voor uw examen moment. Ruime zalen waar elke denkbare examenopstelling mogelijk is. Alles staat natuurlijk klaar op de grote dag, exact zoals afgesproken. Ook beschikt u bij ons over alle nodige middelen, zoals schrijfwaar, duurzaam papier en uiteraard wifi en audiovisuele apparatuur. We regelen, indien gewenst, zelfs toezicht tijdens het afnemen van het examen.

Het zijn de ingrediënten die onze catering (momenteel afhaalservice) zo opvallend en uw examen extra bijzonder maken. (H)eerlijke smaakmakers voor de juiste energie horen namelijk bij uw examen moment! Verras uw kandidaten met een smaakvolle en duurzame lunch of snack. Onze keukenbrigade staat garant voor smaaksensaties die u en uw kandidaten pure energie geven!

Informeer naar de mogelijkheden

Bereikbaarheid

Airport Hotel Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent u met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover het hotel.

Wanneer u met de auto naar het hotel reist kunt u hier onze routekaart bekijken. Airport Hotel Rotterdam beschikt tevens over een eigen parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren. De eerste 3 uur parkeert u gratis en bij een overnachting maakt u altijd gratis gebruik van ons parkeerterrein!

Onderstaande parkeertarieven gelden voor het parkeerterrein bij ons hotel:

  • eerste 3 uur gratis;
  • daarna € 1,00 per uur;
  • € 5,00 voor een dagkaart;
  • € 12,50 voor 24-uur.

Wanneer u uw auto voor een langere tijd wilt parkeren als u bijvoorbeeld vanaf Rotterdam The Hague Airport naar uw vakantiebestemming vliegt kan dit met ons Park, Sleep en Fly arrangement. Hiervoor gelden de volgende parkeerkosten:

  • 1 t/m 8 dagen: € 15,00
  • 9 t/m 15 dagen: € 30,00
  • 16 t/m 22 dagen: € 45,00

Wanneer u met het openbaar vervoer naar het hotel reist pakt u op Rotterdam Centraal bus 33 richting Meijersplein Metro. De bus doet er ongeveer 15 minuten over om bij de bushalte Vliegveldweg te komen. Vanaf bushalte Vliegveldweg steekt u de doorgaande weg over naar de bestrate weg. Via de bestrate weg loopt u +/- 1 minuut rechtdoor richting de slagbomen, daar achter bevindt zich het hotel. Bekijk hier de informatie over de bereikbaarheid van het hotel met het openbaar vervoer.

De bus richting het centrum van Rotterdam vanaf het hotel vertrekt vanaf de andere bushalte aan de andere kant van de straat. Ook het centrum van Den Haag is per openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport heeft als eindhalte metrostation Meijersplein. Vanaf hier vertrekt de E lijn richting Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Aan de receptie van het hotel verkopen we RET dagkaarten voor € 7,50. Voor actuele vertrektijden gaat u naar 9292.nl of RET.nl.

Routekaart

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.