Uw unieke moment vieren

in een stukje groen Rotterdam

Op zoek naar een unieke locatie om uw bijzondere moment te vieren? Airport Hotel Rotterdam staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een bijzonder groene omgeving. Een warm welkom, luisteren naar gasten en zien wat ze nodig hebben – vaak al voordat ze om iets vragen. Team Airport Hotel Rotterdam staat voor aandacht en hartverwarmende hospitality. Verras uw gasten binnen of buiten onze locatie met creatieve hapjes & drankjes die aansluiten bij het doel of thema van de dag. Bij Airport Hotel Rotterdam kunt u altijd terecht voor een gepaste beleving, maar ook in de omgeving en de stad Rotterdam is van alles te beleven! Ideaal om te combineren met een overnachting in een van onze hotelkamers.

Heeft u vragen over onze event mogelijkheden of capaciteiten? Of plant u graag een afspraak in voor een kennismaking? Neem dan direct contact met ons op. U bent daarnaast altijd welkom om te komen proeven van de sfeer en energie in onze locatie!

Bedrijfsfeesten

volledig ontzorgd van A tot Z

Een feestelijke gelegenheid of een zakelijk event? Airport Hotel Rotterdam zorgt voor een bedrijfsfeest op maat dat aansluit bij uw doel. Om er een extra speciaal moment van te maken denken we graag met u mee om uw gasten te verrassen met smaakmakende hapjes en drankjes. De verschillende bijzondere plekken binnen en buiten ons hotel zorgen ervoor dat de omgeving perfect past bij uw speciale gelegenheid.

Met ruimte tot 600 personen feest of 210 personen aan tafel geserveerd diner, culinaire een duurzame gerechten uit eigen keuken en 99 comfortabele hotelkamers is er voor ieder wat wils. Door onze flexibele zalen hebben we altijd de gewenste ruimte voor uw diner of feest. Ook in ons restaurant op de begane grond is de mogelijkheid om iets te vieren. Wanneer nodig maken de tafels in het restaurant plaats voor een podium en dansvloer. Alles is aan te passen naar uw wensen! Wilt u bijvoorbeeld een 3-gangen diner of toch liever een buffet in een van onze zalen? Wij denken graag met u mee over uw diner, borrel of feest! Ook kunnen wij het entertainment verzorgen.

Een dag waarop iets gebeurde of iets begon, een uniek moment waar u 1, 10 of misschien wel 100 jaar later bij stil wilt staan. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw jubileum. Dat begint uiteraard bij ons met kennismaken. Samen kijken we naar uw bijzondere viermoment, en bespreken we uw wensen. Airport Hotel Rotterdam zorgt graag voor een jubileum waar uw gasten nog lang over napraten. Wilt u een groot feest, of houdt u het liever klein? Houdt u het alleen bij koffie met gebak of wilt u liever een uitgebreid diner? En op welke bijzondere en groene plek in ons hotel wilt u uw gasten verwelkomen? Samen geven we een invulling aan uw jubileum en komen we tot een volgend uniek moment.

Heeft u binnenkort een jubileum te vieren? Wij komen graag met u in contact.

Kerstborrel
Wilt u dit jaar een kerstborrel buiten de deur organiseren? Team Airport Hotel Rotterdam bruist van de ideeën dit moment, in de mooiste tijd van het jaar, een unieke invulling te geven. Wij laten u graag de mogelijkheden zien om uw kerstborrel van A tot Z voor u te organiseren.

Kerstdiner
Wordt het dit jaar een kerstdiner? Airport Hotel Rotterdam heeft naast het traditionele kerstdiner verschillende alternatieven. Wat denkt u bijvoorbeeld van een walking dinner in in onze ruime zalen, omgetoverd in een gehele kerstsfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag samen met u tot het perfecte kerstdiner.

Het nieuwe jaar inluiden met uw collega’s en team? Airport Hotel Rotterdam zorgt ervoor dat uw toast op het nieuwe jaar onvergetelijk wordt. Graag stellen we met u de geschikte nieuwjaarsborrel op om samen met uw gasten op geheel eigen wijze terug te blikken op het afgelopen jaar. Zo kunt u denken aan culinaire hapjes en drankjes in ons restaurant, maar kunnen wij bijvoorbeeld ook een winterse BBQ klaarzetten.

Heeft u al ideeën over de invulling van uw unieke viermoment? Maak gebruik van ons offerteformulier. Wilt u liever direct overleggen en antwoord krijgen op uw vragen? Neem contact met ons op via 010 – 462 55 66. Wij helpen u graag!

Event services

Familiediner

tijd voor elkaar

Heeft u een bijzonder viermoment binnen uw familie? Team Airport Hotel Rotterdam geeft u en uw familie een thuisgevoel tijdens een smaakmakend familiediner op maat. Een verjaardag, familiereünie of huwelijksjubileum, voor alle speciale gelegenheden kunt u bij ons rekenen op een feestelijk diner. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen.

Heeft u liever wat meer beslotenheid en privacy? Wij bieden u graag een sfeervol alternatief binnen onze locatie om alleen met uw familie te genieten van uw speciale gelegenheid.

  • Hapjes en drankjes voor jong en oud

  • Verschillende diner settings

  • Kinder speelfaciliteiten

  • Unieke groene ligging voor leuke familiewandelingen

Informeer naar mogelijkheden

Trouwen in Rotterdam

zeggen jullie ook ‘ja, ik wil’ in Airport Hotel Rotterdam?

Airport Hotel Rotterdam is een van de officiële trouwlocaties in Rotterdam. Een perfecte plaats in een unieke groene omgeving om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen! Zeggen jullie ook ‘ja, ik wil’ in Airport Hotel Rotterdam? Ieder echtpaar heeft eigen wensen, daarom nodigen wij u graag uit om samen met ons een mooi programma voor uw bruiloft op te stellen. Wij denken graag met u mee!

Elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment in jullie leven. Een moment dat vervuld is van geluk, liefde, samenzijn met familie en vrienden en samen de toekomst ingaan. Natuurlijk verdient dit belangrijke moment een passende sfeer en een omgeving waarin de liefde zich thuisvoelt. Airport Hotel Rotterdam is dé locatie in een bijzonder groene oase. Een inspirerende plek, die in alle facetten een sfeer van geluk, liefde, samen zijn en toekomstgerichtheid uitstraalt, uiteraard smaakvol voorzien van alle moderne gemakken.

De groene omgeving waarin Airport Hotel Rotterdam is gelegen biedt u ook het beste decor voor een oogverblindende trouwrapportage! Daarnaast is het natuurlijk wel zo prettig om na uw trouwceremonie op één plek te blijven, aansluitend kunt u kiezen voor een diner en het vieren van uw feestavond. Bovendien krijgt u van ons uw eerste huwelijkscadeau. Na de belangrijkste dag uit uw leven overnacht u gratis in onze luxe bruidssuite, waar u de volgende dag wordt gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Wij zorgen dat uw bruiloft onvergetelijk wordt!

Meer informatie

Uw mooiste momenten op een rijtje

  • Unieke trouwrapportage in een bijzonder groene oase

  • Borrel, diner & feest in verschillende ruimtes, onder één dak

  • Gratis overnachting in onze bruidssuite met ontbijt op bed