Dé vergeten dagen verdienen 10% korting!

Wij helpen u graag bij het opnieuw plannen van uw bijeenkomst 

In onze groene oase staan duurzame relaties hoog in het vaandel. Dat wij uw bijeenkomsten bij ons in het hotel in de helft van maart en april niet mogen faciliteren, is voor ons dan ook onnatuurlijk. Daarom denken wij graag met u mee in het succesvol herplaatsen van uw bijeenkomst bij het Airport Hotel Rotterdam. Graag delen wij met u Dé Vergeten Dagen actie. Dit zijn de data die dit jaar nog voldoende beschikbaarheid bieden en daarom de perfecte gelegenheid zijn voor uw bijeenkomst! Omdat we u zo missen geven wij u op die dagen 10% korting op de eindfactuur. Zo zorgen we samen dat de gemiste bijeenkomsten op een prettige manier worden ingehaald.

Puzzel

Team Airport Hotel Rotterdam staat klaar om u te helpen met deze puzzel. Via deze weg delen we vast een aantal tips die mogelijk kunnen bijdragen aan een beschikbare en voordelige oplossing. Zo kunt u er bijvoorbeeld af wijken van uw reguliere dagen en periodes. Het Airport Hotel Rotterdam heeft namelijk nog ruime beschikbaarheid in bijvoorbeeld de vakantieperiodes, op avonden of weekenddagen. Maar ook andere dagen van de week of een aantal aaneengesloten dagen kunnen wellicht een oplossing zijn. Wij noemen ze Dé Vergeten Dagen. Om het ook voor u aantrekkelijk te maken bieden wij u op deze zogenoemde Vergeten Dagen extra voordelige tarieven. Op zowel nieuwe bijeenkomsten als verplaatste bijeenkomsten op deze Vergeten Dagen ontvangt u 10% extra korting!

Wij willen nogmaals benadrukken dat de veiligheid en hygiëne van onze gasten en collega’s ons eerste belang is. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk hygiëne is voor u en uw gasten. En dat u zich vanwege het Coronavirus mogelijk extra zorgen maakt. Daarom introduceren we nu vast onze ‘Meeting Hygienics’, waarmee we u een bijeenkomst garanderen met optimale hygiëne. Binnenkort meer!

Actievoorwaarden

  • Geldig voor alle type bijeenkomsten en groepsgroottes
  • Niet geldig op reeds geplande boekingen of verplaatsingen in de actieperiode
  • Wel geldig voor verplaatsingen buiten naar binnen de actieperiode
  • Alleen mogelijk onder vermelding van de actiecode: 16081RAH
  • Exclusief diensten van derden

De actieperiode

  • Maandag 6 juli t/m zondag 13 september
  • Maandag 12 oktober t/m zaterdag 24 oktober
  • Zaterdag 19 december t/m zondag 17 januari
  • Alle zaterdagen in 2020
  • Maandag t/m zondag van 18:30 – 22:00 uur
Boek hier uw vergadering

Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.

Stuur een e-mail naar welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel +31(0)10 – 462 55 66 of gebruik dit contactformulier.