Broodpartner van Hartig.nl

Airport Hotel Rotterdam is trotse broodpartner van Hartig.nl! Hartig.nl is de plek waar zakelijk Nederland zijn lunch bestelt. Hartig.nl gelooft dat bedrijven beter presteren als ze goed voor hun mensen zorgen. Gezonde mensen zorgen voor gezonde bedrijven. Het is de missie van Hartig.nl om daar een bijdrage aan te leveren. Wij sluiten ons aan bij die missie!

Dat doen we door gezonde en lekkere eetmomenten te creeëren. Van gevarieerde lunchboxen per persoon tot een compleet verzorgde meetinglunch. Duurzaamheid, variatie en de herkomst van onze producten vinden wij daarin belangrijk.

Lees op deze pagina alles over de mogelijkheden van Hartig.nl of bekijk het volledige assortiment via de Hartig.nl website. Alles is mogelijk. Schroom dus vooral niet om te vragen wat zij voor uw lunchwens kunnen betekenen via het contactformulier of bel 088 – 209 00 90.

Bekijk het assortiment van Hartig.nl

Gevarieerd Nieuwsgierig

Variatie is een belangrijke pijler voor gezonde eetmomenten. Maar we willen ook altijd weten waar onze producten vandaan komen. Niet alleen omdat we nieuwsgierig zijn, maar ook omdat we willen weten wat we mensen laten eten. Het Brood van Hartig.nl is daarbij één van de geheimen.

Broodgewoon met een Glimlach

Ontzorgen is de missie, zodat bedrijven zich kunnen richten op waar ze goed in zijn. Dat is namelijk het allerbelangrijkste. Hartig.nl zorgt voor u en uw mensen. Dat vinden zij heel gewoon, met een knipoog noemt Hartig.nl dat ook wel ”Broodgewoon” ;). En uiteraard altijd met een glimlach. Dat is hoe Hartig.nl het doet voor haar klanten. Broodgewoon met een glimlach!

Lees meer over Hartig.nl

Duurzaam Betrokken

Bij Hartig.nl draait het om gevarieerde en lekkere eetmomenten die op duurzame wijze zijn geproduceerd met ingrediënten van lokale producenten. Als wij door deze samenwerking ook nog een steentje kunnen bijdragen aan een duurzame wereld, dan maakt dat ons echt gelukkig!

Het aanbod van Hartig.nl

Meeting lunch

Vergadering of meeting gepland? Een volledig verzorgde lunch voor tijdens je vergadering of meeting mag dan niet ontbreken. Onze vergaderlunch is een gevarieerde, lekkere en duurzame lunch speciaal voor uw bijeenkomst. Wij ontzorgen u zodat u zich kan richten op de vergadering of meeting.

Lunch in a box

De lunchboxen van Hartig.nl zijn per persoon verpakt en daarom ideaal voor de lunch vanuit huis of op kantoor. Tevens is de goed gevulde box zeer geschikt voor tijdens uw meeting. Zo kunt u effectief en smaakvol (online) vergaderen.

Personeelslunch

Samen lunchen met uw collega’s, maar geen tijd om alles te organiseren? Dan is de personeelslunch van Hartig.nl uw oplossing. Met deze lunch kunt u samen met uw collega’s genieten van een ambachtelijke lunch. Wij doen de boodschappen, rest u alleen nog ‘gewoon genieten’!

Hartig op maat

Hartig.nl biedt de mogelijkheid voor aanbod en service op maat. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen. Dat kan gaan over de inhoud van de lunch maar ook over de bestelwijze, leveringsvoorwaarden en ander zaken die belangrijk zijn voor u. Ontzorgen is waar wij gelukkig van worden. Op zoek naar een inhouse oplossing? Wellicht is ons bakery-café op locatie dan wat voor u. Neem contact met ons op en wij bespreken (vrijblijvend) de mogelijkheden met u.

Bekijk het assortiment van Hartig.nl