Groene voornemens

Happy New Year! Het is tijd om eens te praten over onze groene voornemens. Want wat willen we beter en vooral groener gaan doen in 2022? Pak er gerust een bakje biologische popcorn bij, dan gaan we beginnen. Volg ons:

GreenKey Goud

In 2020 hebben wij de gouden GreenKey behaald, en behouden in 2021! Daar zijn we natuurlijk erg trots op en ook in 2022 zullen we alle groene handen ineen slaan om deze te behouden en nog meer te bereiken op duurzaam gebied. Daarover blijven wij u actief informeren via onze social media kanalen.

Familie hoort samen te zijn

Als Airport Hotel Rotterdam zijn wij al jaren sponsor en ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook dit jaar willen wij ons weer sterk maken voor dit prachtige doel. Wij willen ons maatschappelijke steentje bijdragen door inzamelingsacties te doen en waar mogelijk vanuit onze keuken helpen. Natuurlijk zijn we optimaal betrokken bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zodat families in tijden van ziekte elkaar niet hoeven te missen.

Steun ook het Ronald McDonald Kinderfonds

Beter een goede buur dan een verre vriend

Dat geldt ook voor ons als hotel! Lokaal inkopen is namelijk super belangrijk. Zo steunen we de ondernemers in onze eigen regio. Maar er zitten meer voordelen aan, zoals we in onze vorige blogs met u hebben gedeeld.

Waarom komt lokaal inkopen dan nu in onze groene voornemens te staan? Wij kopen bij het Airport Hotel al een deel lokaal in, maar het vinden van de juiste leverancier vraagt om meer dan de producten.

Voor 2022 hebben wij goed nieuws, want wij hebben een nieuwe lokale leverancier gevonden! Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op, dus we stellen ze graag aan u voor: ontmoet totaalVERS.nl. Een familiebedrijf in Nederland met het hart op de juiste plaats. Ze leveren eerlijke producten van lokale boeren en telers. Onze aardappelen, groente en fruit zullen vanaf nu door totaalVERS worden verzorgd. Bij totaalvers hechten ze veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en duurzaamheid.

Proef het zelf en bestel

Dit is wat ze daarover zeggen: “Je proeft het aan alles: aandacht voor het milieu, ons product, dierenwelzijn en onze mensen. We houden rekening met de effecten van onze activiteiten op het milieu en we hebben oog voor de menselijke aspecten zowel binnen als buiten ons bedrijf.

TotaalVERS kent een breed palet aan MVO gerelateerde activiteiten die niet voortkomen uit het ‘moeten’ voldoen aan wet- en regelgeving, maar uit een maatschappelijk verantwoorde manier van denken en handelen. Zo vinden wij het als regionaal opererende totaalleverancier belangrijk om producten, wanneer dit mogelijk is, te betrekken uit de eigen streek. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met boeren en telers uit de regio.”

Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en laten het u natuurlijk als eerste weten wanneer er nieuwe ‘goede buren’ bij ons gaan leveren!

Wij zijn benieuwd, wat zijn uw groene voornemens voor 2022? Deel ze met ons! Wij kijken er naar uit om u dit jaar weer te mogen verwelkomen in onze groene oase.

vegetarisch biologisch

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.