BesteBrownies.nl is live!

Wij als trotse ‘broodpartner’ van Hartig.nl mogen vol enthousiasme aankondigen dat de website van BesteBrownies.nl officieel live is! Het is vanaf vandaag mogelijk is om een bestelling te plaatsen en mee te gaan genieten van de lekkerste brownies van Nederland.

Ervaar een hemels verwenmomentje!

Misschien heb je de overheerlijke brownies van Hartig.nl al eens geproefd, maar misschien bleef het nog bij een droom. Hoe dan ook is nu dan het ideale moment om te genieten van de allerbeste XL brownies van Nederland! D­e brownies zijn volgens het overheerlijke en ambachtelijke Hartig.nl recept gemaakt. Hierdoor zijn ze van een overheerlijk brosse bovenlaag voorzien. De brownies worden met liefde bereidt, dit proef je direct terug in deze lekkernij. De ambachtelijke brownie volgens recept van Hartig.nl is al jaren een uitermate geliefd product bij de trouwe Hartigfans. Zij noemen het een ‘echte traktatie’.

Het is de missie van Hartig.nl geworden om de brownies beschikbaar te krijgen voor heel Nederland. Die missie is geslaagd, want BesteBrownies.nl is nu officieel live! Zo kan de passie voor overheerlijke vers gemaakte brownies gedeeld worden met brownie fanaten door heel Nederland. Op deze manier kun jij je vrienden, familie, collega’s of misschien wel zakenrelaties door heel Nederland verrassen met een hemels verwenmomentje!

Nu beschikbaar vanaf je bank!

Wat dit alles zelfs nog mooier maakt, is dat je je deur niet uit hoeft om te genieten van de overheerlijke brownies. De brownies worden per brievenbuspost naar een of meerdere adressen verstuurd. Op deze manier kan je comfortabel vanaf de bank je bestelling doen. Dan is het binnen 1 á 2 dagen tijd om XL te genieten!

Neem snel een kijkje op de website om meer te weten te komen over deze overheerlijke brownies en ze direct te bestellen: BesteBrownies.nl

Laat uw bericht achter, wij staan voor u klaar.